manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 saplashaman said: yok yarım paket felanda ben iciyorum veya ortalam 0.75 ama asla bir paket olmadı.bide sigara içmeyenlerin içenleri acınası yaratıklar olarak görmesi ve bırak şu mereti demeleri fitil ediyor beni,sırf şu sinirden bi ülke kurup tütün yetiştirip,vatandaşlara beleşe dağıtırım ve sigara içmeyenlerin girmesini yasaklarım. Arkadaş havaalanlarında yasakladınız sesimizi çıkarmadık,parklarda yasakladınız çıkarmadık,kahvelerde yasakladınız yine ses çıkarmadık ... Tehlikenin Farkındamısınız? eskiden sigara icenlere aciyordum da artik bildigin gicik oluyorum, ustum basim sigara kokuyor les gibi. Hele bir de bazilari evin icinde iciyor, insan nasil yasar lan oyle bir evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 kapalı alanda sigara yasağı kalkarsa sigaraya yeniden başlarım net. ulan madem zehirleniyoruz bari kendi sigaramızdan zehirlenelim. şu hükümetin adam akıllı cesaret edip yapabildiği yararlı bir şey varsa o da sigara yasakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 5 sene oldu herhalde benim de başlayalı. 3-4 ay öncesine kadar günde 5-10 tane içerdim en fazla. Şimdi istemsiz olarak bir pakete çıktım. Abartıp birini söndürüp tekrar yaktığımı biliyorum. Böyle giderse iki pakede çıkmaktan korkuyorum. 171'i aramayı düşünüyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 moriQ said: 5-6 senedir mis gibi içerdim. geçenlerde gelen anlamsız zamları protesto etmek amacıyla dün bıraktım. bugün 2. ara sıra burnumda tütüyor ama geçiyor. not olsun. desteklerinden dolayı önce aileme daha sonra tüm fanlarıma teşekkür ederim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ben de bıraktım. Dün bıraktım hala içmedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 1 ay max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ben de bıraktım, en son 5 dk önce içtim edit: 10 dk oldu hala içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Balonu patlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ikinci haftam oluyor. 2 kere içmeye çıktım ve hala içmedim sigara. (günlük en az 2.5 paket genelde 3 paket içen bir hayvan evladıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 önceki sayfaları okumadım nereye bıraktın? dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 captain smoka gibin tütüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 artık nargilede içemiyorum. tütün hayatım bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Pazardan beri içmiyorum ben de canım bile istemiyor ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 :)-D Ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 küheylan said: Balonu patlamadan. sigarayla bi dokunsak patlar mı acep hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Sigarayı bırakalı 4 ay oldu , değişen tek şey bünyeye 5kg ekledim... Bold la yazdığıma dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 5kg alsam hiç fena olmaz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 copry said: 5kg alsam hiç fena olmaz hani. Hergün itina ile tüket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Sağlıklı yaşam. Kalp damarlarımı seviyorum ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 itina ile vücut yağlarımı verebilirim 5iste 20veririm asahash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 moriQ said: artık nargilede içemiyorum. tütün hayatım bitti :( Hergün hatta 7/24 içiyorum, nakla capucino tütün bitti , döndük kırmızı elmaya :S veya üzüm şeftaliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 offf canım nasıl nargile çekti şimdi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Şeftali çok iyi ama üzüm şeftali denemedim hiç. Deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar