Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şaka maka sigarayı bıraktım ya

moriQ

Öne çıkan mesajlar

saplashaman said:

yok yarım paket felanda ben iciyorum veya ortalam 0.75 ama asla bir paket olmadı.bide sigara içmeyenlerin içenleri acınası yaratıklar olarak görmesi ve bırak şu mereti demeleri fitil ediyor beni,sırf şu sinirden bi ülke kurup tütün yetiştirip,vatandaşlara beleşe dağıtırım ve sigara içmeyenlerin girmesini yasaklarım.
Arkadaş havaalanlarında yasakladınız sesimizi çıkarmadık,parklarda yasakladınız çıkarmadık,kahvelerde yasakladınız yine ses çıkarmadık ...

Tehlikenin Farkındamısınız?

eskiden sigara icenlere aciyordum da artik bildigin gicik oluyorum, ustum basim sigara kokuyor les gibi. Hele bir de bazilari evin icinde iciyor, insan nasil yasar lan oyle bir evde?
Sosyal ağlarda paylaş

5 sene oldu herhalde benim de başlayalı. 3-4 ay öncesine kadar günde 5-10 tane içerdim en fazla. Şimdi istemsiz olarak bir pakete çıktım. Abartıp birini söndürüp tekrar yaktığımı biliyorum. Böyle giderse iki pakede çıkmaktan korkuyorum. 171'i aramayı düşünüyorum bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

5-6 senedir mis gibi içerdim. geçenlerde gelen anlamsız zamları protesto etmek amacıyla dün bıraktım. bugün 2.
ara sıra burnumda tütüyor ama geçiyor.

not olsun.

desteklerinden dolayı önce aileme daha sonra tüm fanlarıma teşekkür ederim.

saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...