Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 başlığı oku.olayı oku.sora neden benim mesajımı ufacık kısmını alıntıladıgı düşün.ne kadar boş bir insan oldugunu tekrar anlicaksın ben olay hakkındaki gorusune cevap yazıyorum.yani kadın öldü ambulans gelmedi polis dayak attı kısımlarına.senin polisin suçu yok gorusune cevap yazıyorum. sen benim sapık sandık dövdük dediğim kısma takılıyosun.çözemedim yani hadi benim sapıklık yaklasımım saçmaydı.ve senle alakası olmayan kısım o..sen direk polis haklı diyorsun.bense ona cevap yazıorum.ama tekrar cevap yazıcaksan polis şundan şundan haklıdır dersin ha bide sanal alemde sen kimsin muabbetine girmeyi istemezsin sanırım
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 halbuki türk polisi olsa hayata döndürürdü bunları.
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 türk polisinin icraatlari belli.şu olayı türk polisi yapsa nasıl tereddütsüz skandal ilan ediceksek.başkası yapıncada skandal olması gerekir 3 kere armıs 5 kere aramış.sonuçta evde ölü var.gidip bide dayak atıosun.kadını illa senin öldürmen gerekmiyor.ama hatalıdır polis.ambulans gelmemiş hata yapmış.polis gitmiş ikinci hatayı yapmış
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 e türk polisi yapıyoki zaten bunu skandal falanda olmuyo
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 işte icraatları belli.gazetede benzeri gunde 2 haber oluyor.skandallıgı kalmadı tabi.ama polisi herdaim suçluyoruz bu yaptıklarından.
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sitenin yarısını gerçek hayatta tanıyorum, geri kalanının yarısıyla da muhabbetim vardır. O yüzden diyorum, sen kimsin sana ayar vermeye kasacağım diye. Tanımam etmem, her tartışmada "Ooo mayyak laf" tribine girmeyin hemen. "dayaktan ölseler yine hak etmiş dersiniz" kısmına mı cevap verseydim anlamıyorum ki. Hangi mesajın neresinden tutsan elinde kalıyor. "Bizim polis" "cCc Gençlik" ve "Kadın hata yüzünden ölmüş" muhabbeti yapmışsın, ilk ikisiyle alakam yok zaten, hadi diyelim 3.'ye cevap vermemi bekliyorsun, kadının sağlık durumunu mu biliyoruz, ilk aramadan kaç dakika sonra öldüğünü mü biliyoruz, ambülansın ne kadar sürede geldiğini mi biliyoruz da suçlamada bulunuyoruz?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahah. forumda siyaset tartisilmayali, insanlar artik birbirinle polemige girmek ister oldu alakasiz konularda bile. huoop bilaeee indir o eli, buna konus buna!!! demagoci yapmayin!
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu forumun kaç kullanıcısı var Cassiline said: Sitenin yarısını gerçek hayatta tanıyorum, geri kalanının yarısıyla da muhabbetim vardır.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sdfuh lan biz burda avrupalilarin türklere yaptigi haksizliklardan falan bahsediyoruz. bizimkiler ayni irktan olmalarina ragmen, birbirlerini cekemiyolar. topigi analize ettim, ulastigim sonuc da icler acisi :(:(:(
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 80000. 40000'ini gerçek hayatta tanıyorum, 20000'iyle de muhabbetim var.
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sitenin yarısını tanımandan banane yahu.ben paticik forumuna yazıyorum. cevap yazmak için illa tanımak mı gerekiyor.ayrıca polis haklı diyen sadece sen değildin.bende çoğul konustum.bende sana sen kimsin diyorum.ne diye cevap veriyosun bana. öyle yapılıosa bu işler öyle yapalım.forumdaki herkesi tanıyorum.hey allahım ambulans gelmemiş diyor sen ambulans kaç dakakda gelmiş diyorsun.ambulans gelmiyor polis geliyor işte.haberide okumamışındır.tvde de vardı haberlerde evet bu tarz konularda türk halkı genelde aynı fikiri savunur.ne bilim gurbetçi evleri kundaklandıgında veya o tarz gurbetçi haberlerinde sen benim konuya verdiğim ciddi yoruma değilde aradalarda yazdıgım bir iki geyiğimsi kelimeleye cevap veriosun kadın ölmek üzereyken aramışlar ambulansı.gelmeyince ısrarla aramışlar.gelmemiş.sonra polis gelmiş.ısrarlı aramalardan dolayı (sapık yakıştırmam) polis gelince doğal olarak ieçrde ölü var gerilim olmusutr.polis bide bunun üzerine dayak atmış ee ?. ben burda ambulanstan ve polisten başka suçlu göremedim.kadını sınır dışı etmemiş hukumet o ayrı mesele
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Amma uzattın ya. Muhalefet edeceğim diye bokunu çıkardın. Kadın, adam vs. ne yaparsa yapsın polisin birinci görevi ambulans yoksa alıp hastayı hastaneye götürmesidir. Ondan sonra ne halt edeceklerse ederler. Amiri filan da değil, direk o polisler sorumlu kadının ölmesinden. İnsanların can ve malını korumakla yükümlüler,ötesi değil.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ha bi de ambülans degil ambulans sevgili cassiline. sdfg ben de muhalefet olmak istedim bi an.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Saygı duydum Cassiline said: 80000. 40000'ini gerçek hayatta tanıyorum, 20000'iyle de muhabbetim var.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ambulans ve polisten başka suçlu görememen normal çünkü ikisinden başka suçlu yok. gayet kadının ölmesinden sorumlu olan polis ve ambulans. kalp krizi geçiren bi hasta var ve ambulans geç geliyor polisin bir şekilde haberi oluyor o da gelip milleti tartaklıyor.içeri bakmıyorlar bile ya. polis de yetiştirebilirdi hastayı hastaneye kadını adamı tartakliyacağına.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 pekaziz said: Kadın, adam vs. ne yaparsa yapsın polisin birinci görevi ambulans yoksa alıp hastayı hastaneye götürmesidir. Ondan sonra ne halt edeceklerse ederler. Amiri filan da değil, direk o polisler sorumlu kadının ölmesinden. İnsanların can ve malını korumakla yükümlüler,ötesi değil. bu işte. +1 i koydum gitti.
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bir adam forumun yarısı tanıyorsa polis haklıdır
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu avrupalılar dediğimiz insanların genel mentalite açısından kaliteleri paticikteki türklerin ortalamasından epey düşük kanımca. internette de muhtelif yerlerde görüyoruz hep, genel olarak oturdukları yerlerin rahatlığından şımaran dünya meseleleriyle tasak geçip milletin zayıf noktalarıyla dalga geçen bir populasyon var internette en azından gözlemlediğim kadarıyla öte yandan nil'in de dediği gibi bir çok milliyetçi, elitist tavırları var vs. bu tip olaylarda görüyoruz hani diyecem türkün türkten başka dostu yoktur diye ama elbette demiyorum öyle :d ama işte yani. he sanmayın ben de çok milliyetçiyim böyle batı düşmanıyım vs. yok öyle bişi. bu arada çok alakalı değil galiba bu yazdıklarım konuyla ama çok içimden geldi kusra bakmayın :d
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Red said: ambulans gelmemiş diyor sen ambulans kaç dakakda gelmiş diyorsun.ambulans gelmiyor polis geliyor işte.haberide okumamışındır.tvde de vardı haberlerde Norveç’in başkenti Oslo’da, kalp krizi geçiren bir Türk kadın polisin hatalı davranması ve ambulansın geç gelmesi sonucu hayatını kaybetti. Red said: evet bu tarz konularda türk halkı genelde aynı fikiri savunur.ne bilim gurbetçi evleri kundaklandıgında veya o tarz gurbetçi haberlerinde sen benim konuya verdiğim ciddi yoruma değilde aradalarda yazdıgım bir iki geyiğimsi kelimeleye cevap veriosun kadın ölmek üzereyken aramışlar ambulansı.gelmeyince ısrarla aramışlar.gelmemiş.sonra polis gelmiş.ısrarlı aramalardan dolayı (sapık yakıştırmam) polis gelince doğal olarak ieçrde ölü var gerilim olmusutr.polis bide bunun üzerine dayak atmış ee ?. ben burda ambulanstan ve polisten başka suçlu göremedim.kadını sınır dışı etmemiş hukumet o ayrı mesele Abicim Türkler bir olaya karıştığı anda Türkleri savunmak mı gerekiyor anlamıyorum ki. Önceki mesajlarımda da yazdım, senin mesajlarını neresinden tutsan elde kalıyor. "polis bide dayak atmış işte.dayaktan ölseler yine hak etmiş dersiniz" diye bir laf etmişsin, ötesi var mı yahu. Sen kafanda belli bir karşıt fikir oluşturmuşsun zaten, okumuyorsun ki yazılanları. Gelen polislerle evdekiler arasında ne geçti detayını bilemiyoruz tabii de, senin evde ölün olması polise istediğini söyleyebileceğin, çıkışabileceğin hatta hakaret edebileceğin anlamına gelmez. Bunlar varsayım tabii ki de, polisin "Hadi adam dövelim" diye gidip oradakileri alıp dövdüğünü sanmıyorum, kesinlikle bir provokasyon vardır işin içinde. Sınırdışı muhabbetine sana cevaben yazdığım mesajlarda özellikle girmedim, senin yazdığın bir mesaj yok o konuda zira. Apayrı bir paranoyaklık o da.
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tenekeadam said: güzel tespitbana mı didin çok karışık topic çünkü dsf
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 pek tabi sana dedim yav said: bana mı didin çok karışık topic çünkü dsf
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sırf türk diye kötü muamele yapıldığını da nerden anladınız, tebrik ediyorum gerçekten
Öne çıkan mesajlar