gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 2-3 aydır sürüyor bu sorun aslında, bilgisayarımda herhangi bir problem yok, laptopu desktop gibi kullanıyorum aşağıda bir harici hdd ve monitor bağlı. normalde pcyi kullanırken diyelim sleep moduna geçmek istedim, gayet güzel geçiyor ancak açmak istediğim zaman laptop çalışıyor herşeyi ile ancak ne görüntü geliyor ne de tuşlar çalışıyor. sorunun kaynağı ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vitamini eksik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yatmadan önce ballı süt içsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oldu mu bu şimdi edik : gecko ymuş yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yav:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 demir eksikliğide kaldırmıyor olabilir.Demir sup alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu ünlem pütonu çalışıyor mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 O çalışmıyorsa da bizim moderatör menüsü çalışıyor ona göre. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 benim desktop da uyumuyor, ne yaptıysam çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 trolleme çabaları bir yana, bu sorunla karşılaşan var mıdır? biraz araştırmıştım biosla alakalı falan diye yazdılar ama ellemek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bende ubuntu da oluyordu, ekran kartı sürücülerini güncellemiştim. İşletim sistemi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 uykusunda olmus, en huzurlusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Gladmir said: bende ubuntu da oluyordu, ekran kartı sürücülerini güncellemiştim. İşletim sistemi nedir? windows xp, laptopla yanında gelen cdlerden kurulu korsan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 işletim sistemi, sürücüler vs den hızlıca sorunu izole etmenin en kolay yolu, herhangi bir live çalışabilecek linux dagıtımı edin, ubuntu gayet user friendly. Onunla boot edip, o çalışırken sleep e geçir ve sonuca bak. Eğer yine oluyorsa, donanımsal bir derdin var, ha yok olmuyorsa baştan işletim sistemi kurmak biraz bodozlamada olsa çözüm denemesi olabilir. P.S: Linux u kurmayacaksın sadece kurulum cd si ile boot edip live seçeneğini sececeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 öperek uyandır .. şaka bi yana işletim sistemin ne önce bi onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Birincisi gladmir yazmis, ekran karti genelde uyku problemi yapar(asdf), guncelle. ikincisi os sleep fonksiyonu icin hdd yi kullanir, ve uyanirken hdd de herhangi bi seek error, veya bunun gibi bi disk probleminde sleep operasyonu tamamlanamaz. aklima direk external disk geliyor, onu cikartip dene bi sonraki sleep i. yok yine yoksa fix fonksiyonuyla chkdsk yap ana diskine. ucuncusu tasinabilir bilgisayar oldugu icin zannetmiyroum ama, bios da bi yerde suspend, s3 , str(suspend to ram) gibi bi satirlar varsa orda sikinti olabilir. varsa boyle bi satir opsiyonlari yaz buraya bakalim. baska da bisey gelmiyor aklima . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 microsoft bi açıklama yapmıştı(ya da birileri açıkladı hatırlamıyorum) windows 7 de hdd 750GB mı 1TB tan mı ne büyük olunca sleep ten uyanma sorunu gibi bişeler çıkıyormuş. bunun için gerekli yamayı çıkarmışlardı. sorunun nedeni bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar