HackerMan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 selam arkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum Generals 3 çıktımı yada Command Conquer General2 Zero Hourdan başka bir patch i mi var acaba oynuyanız varmı varsa bilgi verebilirmisiniz varsa eğer adres yada link yazabilirmisiniz sevinirim bende indirmek istiyormu deli oldum kaç gündür arıyorum yok öle bişi ama kafayı yemeden kurtarırsanız sevenirim . eyvallah sağolun :)[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bu bölüm FPS oyunları içindir. O yüzden açtığın konuyu bilgisayar oyunlarına yolluyorum. Orda daha iyi bir cevap bulabilirsin.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bir kere zero hour generals 2 değil generals eklenti paketidir. eğer eklenti paketleri yeni versiyon olsaydı şu an sims veya heroes çoktan 20'ye gelmişti :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 lol, Sims 38'i düşünemiyorum. :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 18 Temmuz 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 C&C Generals ve eklenti paketi C&C Generals: Zero-hour dışında bir Generals oyunu yok.Yapımda da yok.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar