THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=3096&bid=1&hid=13391060 cok yazık kadincagiza:(
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nasılsa kurtuluş savaşı gavurların bikadının başörtüsünü çıkarmaya kalkışınca başlamıştı yine başlar
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 eğer başıma birşey gelmeyecekse konu dışı modlarını sevmiyorum.
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kitlensin ağır siyasete kaçacak gibi. ama ben gene yorumumu da yazayım. düşünce ve ifade özgürlüğü hakkında insanlar ne düşünüyor? ben bir Atatürk genciyim. ama "herkes Atatürk'ü sevecek ulan" gibi bir görüşüm yok. isteyen sevebilir , isteyen sevmeyedebilir. sırf sevmiyor diye birinin dövülmesi çok yanlış ya da bilmiyorum başka bir nedenden dolayı da dayak yemiş olabilir. ama Türkiye'yi şikayet eden bir hıyarın hala bu topraklarda bulunması çok komik.
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 konu dışında siyasetle ilgili çok fazla insiyatif kullanılmaya başlandı. kafaya göre gidilyor nerdeyse
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tamam isterse sevmeyebilir ama sonra türer ben de sevmiyorum diyenler ayrılıklar oluşur zaten her şey alev üstünde bide bunlar türemesin başımıza
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 işte diğer "atatürk'ü sevmiyorum" diyip ayrılıklar oluşmasına neden olanlara zemin hazırlayanlar düşünsün ya da sırf haber yapmak için uğraşan medya; reklamını yapsın.
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 zemin diyince aklıma şey geldi aptallarla asla tartışmaya girme, önce seni kendi zeminlerine çekerler sonra döverler
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 doktor bana dokunmasin. doktor beni ellemesin.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 doktor beni ellemesin beni kocam ameliyat etsin
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 isteyen istediğini sevmeyebiliyor ya, bende bu kızı sevmiyorum!
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahaaaahahaaa (ağlama efekti) Çok üzüldüm :(
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: bana turk polisi orantisiz guc kullaniyor dedirtemessiniz! polis dayagi milli piyango gibi oldu, her an sizede cikabilir hikayeden alinicak ders
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dayak yiyince akillanmis mi? hayyor. o zaman gereksiz bi eylem olmus :/ video acilmiyo bu arada.
Öne çıkan mesajlar