Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 estelin ağırlığı altında ezildim demiyosun da topic bozuluyo diyosun yani şimdi kaan öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 e tamam hello kitty serisi bişisi yapsa alır giyersin. (hello kitty'i attım tamamen,ama bahsetmek istediğim şeyi anlatabilmişimdir sanırım.) adidas'ta star wars için yapmış böyle bişiyi.saçma gelmesi saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ya hello kitty falan da giyerim ama tamamen pijama, iç çamaşırı vs. olarak. Dışarıya giymeyi sevmiyorum öyle şeyleri ben. Ondan saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Zamanında prenses leia pijamam falan da vardı yani. Tercih meselesi tabi dışarı giyip giymemek. Saçma demem yanlış olmuş haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oyh bazilari cok güzel! ama girly olanini yapmamislar tabi :/ daha cog erkekler icin. gaza geldim star wars serisini izlicem hatta su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ben iç çamaşırsız çıkıyorum dışarı, bağyanlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://images.4chan.org/gif/src/1262774963718.gif ölmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 AHAHAHASDSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 GwindonSurion said: -alatariel- said: ya bu da çok güzel ama her yanı parlıyor,daha mat olsa alırdım direk. bikaç kere giy bikere parlarsa gel parasını geri verelim PRINCE OF PERSIAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Fistan said: 0-12 bence 0-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 KahnX said: http://images.4chan.org/gif/src/1262774963718.gif ölmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bugün kipadaki adidas'a sordum, star wars serisi ne zaman gelcek diye, adam resmen dalga geçe geçe seneye gelcek seneye dedi sdfsdfsdf direk loser nerd gibi hissettim kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haha =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bugun sordum ben adidas'a 16'sinda geliyo dedi abla. (londra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 gelmiş türkiyeye benim teyzem aldı aradı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dün aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aaaa teyzem aradı o geçen gün almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şu 2 si benim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bazıları fena değilmiş fakat star wars falan yazıyor, giyilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 http://www.dailymotion.com/video/xbv6k8_adidas-x-star-wars-video_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Okuyup ne yapacak zimbabwedeki çocuklar, ben Yoda'yı beğendim, footurama da fena değil gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 İğrençler,pazar malı tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZooYDKIDOaQ&feature=popular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar