Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Adamın tişörtüne konan arkadaştan dehşet verici yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ben konmadım hediye etti onu. Çık aradan, GİD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://adus.imageg.net/graphics/product_images/pADIDAS1-6503828_pattern_w345a.jpg http://www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2009/12/adidas-star-wars-footwear-lookbook-10-540x405 http://nicekicks.com/files/2009/12/adidas-star-wars-1.jpg bunlar benim olacak. gerisinden istediğini seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Çakışmıyormuşuz zaten np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sen hangilerini alacaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 skywalker ayakapsı benim su ona göre sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sevgilin olacak eziğe de söyle COD atalım birazdan, sonra da dışarı çıkalım. Ayı gibi oldum 5 gündür dışarı çıkmıyormuşum farkında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Du bakıp söylüyorum. O bize yemeğe geliyor sonra çıkacağız elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 -alatariel- said: skywalker ayakapsı benim su ona göre sdfsd. turuncu olmasa var ya, affetmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 de kim bilir ne kadar olucak. Addidas ta olsa Star Wars adı altında fiyatı şişirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bana da şunu alın, diesellerin yanına koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Alexi_Septimus said: Sevgilin olacak eziğe de söyle COD atalım birazdan, sonra da dışarı çıkalım. Ayı gibi oldum 5 gündür dışarı çıkmıyormuşum farkında değilim. Arıyoruz çıkmıyorsun, yapacak bişey yok. Konumuz bu değil ayrıca, papuç konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bak ben beyaz clone'lu tüşörtlerden alırım. Bir de turuncu alacağım işte zaten Ezel'le aynı şehirde bilem değiliz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nuki said: de kim bilir ne kadar olucak. Addidas ta olsa Star Wars adı altında fiyatı şişirirler. Eee düğümüz Jack Donaghy'nin de söylediği gibi; "I'm gonna buy it with money, and it's gonna make me happy." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 iyi ki turuncu abi.hiç turuncu ayakapım olmamıştı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Xaenin said: Alexi_Septimus said: Sevgilin olacak eziğe de söyle COD atalım birazdan, sonra da dışarı çıkalım. Ayı gibi oldum 5 gündür dışarı çıkmıyormuşum farkında değilim. Arıyoruz çıkmıyorsun, yapacak bişey yok. Konumuz bu değil ayrıca, papuç konuşuyoruz. COD oynamayacak ve dışarı çıkmayacak mıyız yani? Bi bölüm daha fringe izliyorum sonra hazırım işte da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ben senelerdir turuncu gazelle istiyorum da çok büyük numaralı yapıyorlar sadece olmuyor ayağıma. İyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Alexi_Septimus said: Abi mal mısınız x-wing gayet güzel ayakkabı. Skywalker'ın kasası güzel, turuncu değil de siyah beyaz olsa gayet giyilir. İlk fırsatta satın alacağım. AİNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Alexi_Septimus said: Xaenin said: Alexi_Septimus said: Sevgilin olacak eziğe de söyle COD atalım birazdan, sonra da dışarı çıkalım. Ayı gibi oldum 5 gündür dışarı çıkmıyormuşum farkında değilim. Arıyoruz çıkmıyorsun, yapacak bişey yok. Konumuz bu değil ayrıca, papuç konuşuyoruz. COD oynamayacak ve dışarı çıkmayacak mıyız yani? Bi bölüm daha fringe izliyorum sonra hazırım işte da. CİGERİM bizde yemek var diyorung. Sonra çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 COD oynamayacağız, ben sesulara yemeğe gidiyorum, sonra çıkarız. Msn'e çevirdin iyice ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ITT: SOCIAL CONJUNCTURE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya bu da çok güzel ama her yanı parlıyor,daha mat olsa alırdım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 KEREVİZ YİYECEĞİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Xaenin said: COD oynamayacağız, ben sesulara yemeğe gidiyorum, sonra çıkarız. İç güveysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 -alatariel- said: ya bu da çok güzel ama her yani parlıyor,daha mat olsa alırdım direk. Dojo'ya giyerim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar