Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Adamın tişörtüne konan arkadaştan dehşet verici yorumlar.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ben konmadım hediye etti onu. Çık aradan, GİD!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://adus.imageg.net/graphics/product_images/pADIDAS1-6503828_pattern_w345a.jpg http://www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2009/12/adidas-star-wars-footwear-lookbook-10-540x405 http://nicekicks.com/files/2009/12/adidas-star-wars-1.jpg bunlar benim olacak. gerisinden istediğini seç.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 skywalker ayakapsı benim su ona göre sdfsd.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sevgilin olacak eziğe de söyle COD atalım birazdan, sonra da dışarı çıkalım. Ayı gibi oldum 5 gündür dışarı çıkmıyormuşum farkında değilim.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Du bakıp söylüyorum. O bize yemeğe geliyor sonra çıkacağız elbet.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 -alatariel- said: skywalker ayakapsı benim su ona göre sdfsd. turuncu olmasa var ya, affetmezdim.
nuki Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 de kim bilir ne kadar olucak. Addidas ta olsa Star Wars adı altında fiyatı şişirirler.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bana da şunu alın, diesellerin yanına koyarım.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Alexi_Septimus said: Sevgilin olacak eziğe de söyle COD atalım birazdan, sonra da dışarı çıkalım. Ayı gibi oldum 5 gündür dışarı çıkmıyormuşum farkında değilim. Arıyoruz çıkmıyorsun, yapacak bişey yok. Konumuz bu değil ayrıca, papuç konuşuyoruz.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bak ben beyaz clone'lu tüşörtlerden alırım. Bir de turuncu alacağım işte zaten Ezel'le aynı şehirde bilem değiliz^^
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nuki said: de kim bilir ne kadar olucak. Addidas ta olsa Star Wars adı altında fiyatı şişirirler. Eee düğümüz Jack Donaghy'nin de söylediği gibi; "I'm gonna buy it with money, and it's gonna make me happy."
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 iyi ki turuncu abi.hiç turuncu ayakapım olmamıştı benim.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Xaenin said: Alexi_Septimus said: Sevgilin olacak eziğe de söyle COD atalım birazdan, sonra da dışarı çıkalım. Ayı gibi oldum 5 gündür dışarı çıkmıyormuşum farkında değilim. Arıyoruz çıkmıyorsun, yapacak bişey yok. Konumuz bu değil ayrıca, papuç konuşuyoruz. COD oynamayacak ve dışarı çıkmayacak mıyız yani? Bi bölüm daha fringe izliyorum sonra hazırım işte da.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ben senelerdir turuncu gazelle istiyorum da çok büyük numaralı yapıyorlar sadece olmuyor ayağıma. İyi oldu bu.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Alexi_Septimus said: Abi mal mısınız x-wing gayet güzel ayakkabı. Skywalker'ın kasası güzel, turuncu değil de siyah beyaz olsa gayet giyilir. İlk fırsatta satın alacağım. AİNEN
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Alexi_Septimus said: Xaenin said: Alexi_Septimus said: Sevgilin olacak eziğe de söyle COD atalım birazdan, sonra da dışarı çıkalım. Ayı gibi oldum 5 gündür dışarı çıkmıyormuşum farkında değilim. Arıyoruz çıkmıyorsun, yapacak bişey yok. Konumuz bu değil ayrıca, papuç konuşuyoruz. COD oynamayacak ve dışarı çıkmayacak mıyız yani? Bi bölüm daha fringe izliyorum sonra hazırım işte da. CİGERİM bizde yemek var diyorung. Sonra çıkarız.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 COD oynamayacağız, ben sesulara yemeğe gidiyorum, sonra çıkarız. Msn'e çevirdin iyice ya.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya bu da çok güzel ama her yanı parlıyor,daha mat olsa alırdım direk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Xaenin said: COD oynamayacağız, ben sesulara yemeğe gidiyorum, sonra çıkarız. İç güveysi.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 -alatariel- said: ya bu da çok güzel ama her yani parlıyor,daha mat olsa alırdım direk. Dojo'ya giyerim ben bunu.
Öne çıkan mesajlar