DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bugün masa tenisi oynarken kaçan topu, uzaktan diğer arkadaşa raketle atayım derken, topu yan tarafta masumca masa tenisi oynamakta olan yapılı bir abinin gözüne saatte 5415165 ışıkyılı/saniye hızla çot diye göndermiş bulundum. çok içten özür diledim üzüldüm de ama ben olsam okkalı bi tane koyardım kendime. yerden kalkmamı bekler bi tane daha oturturdum hatta. adam çok anlayışlı çıktı valla ama zor tuttu kendini o da. içinden ettiği küfürler beynimde yankılanıyor hatta. burdan tekrar özür diliyorum kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 pinpon topunu hizli atsan nolcak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 AHAHAHHAHAHAH SESLİ GÜLDÜML LAN OF ÇOT DİYE YAKAR BİRDE OFSAGSFSHSFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi eti yakar o be iz bırakır iiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ayrıca pinpon topu belli başlı bölgeleri çok acıtıyor göz gibi falan işte, kötü anlamayın asfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kör edecekmişsin adamı.. yazık yazık nıc nıc nıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yanlız başlık da cemaatçi başlığı gibi olmuş çocuk ve islam sahabeler ve hayatları gibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 başlık el göz koordinasyonunu çağrıştırıyor.. malın tekiyim, hiç masa tenisi oynayamadım. gözlerim aptal aptal çalışıyor. takip edemiyom topu gibi bişi bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 resmen matrix gibi böyle topun gidişini çotank diye gözbebeğine isabetini gördüm lan topun allah korusun adamın gözü çıksa ilerde anlatamaz neden çıktığını "masa tenisi oynuyorduk işte.. eöö şey kem küm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 özür dilemen ezikliğinin göstergesi olmuş. keşke yapmasaydın. ayrıl gitsin. sana o adamdan hayır gelmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aquila said: pinpon topunu hizli atsan nolcak lan. pinpon topunu anlına yiyip bayılan biliyorum ki bu olduğunda ben ilkokul 7. sınıftım ve antremandaki diğerleri de benim yaş grubumdaydı (topu o yaştaki kişi ne kadar hızlı atabilir düşünün artık). göze gelince en fazla kızarır, şişer falan ama tehlikeli de olabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar