Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Benim sistem, P4 2600 512 Cache Asus anakart(modelini bilmiyoru tam) 512 DDR kingston 128 mb Asus ATI Radeon 9600 SE ses kartı on board evet arkadaşlar.bu sistemle nereye kadar gidebilirim?HL2 ve Doom3 ü çalıştırabilecekmi acaba? özellikle ekran kartı için şüphelerim var.iyi verim alırmıyım bu ekran kartı ile yoksa değiştirmem mi gerekecek? (yakın zamanda değiştiremem o yüzden) bide ekran kartı için sürücü falan ne öneriyosunuz? level mart cd sinde ATI Catalst diye bi sürücüsü vardı onu yükledim.daha başka yeni çıkan varmı sürücüleri? ayrıca directx 9.0c yi destekliyormu bu kart? bide sanırım 9.0c de olan bi özellik vardı hani mesela FARCRY da falan grafikleri çok daha güzel/belirgin hale getiriyodu.tam adını unuttum :) onu destekliyormu? kusura bakmayın saçma veya gereksiz sorduysam.ama daha fazla upgrade e gücüm yetmiyor henüz ve pekde bilgim yok donanım hakkında.yanlış bişe dediysem kusura bakmayın. şimdiden teşekkürler [Bu mesaj Reumer tarafından 17 Temmuz 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 nreye kadar kullanirsan o kadar idare eder . karti ne zaman aldigina bagli dx 9.0 destekleyip desteklemedigi . ilk cikan modellerdense desteklemez . hl2 ve d3 u oynarsin ama tam grafik kalitesinde degil tabii ama bunun icinde fazla uzulme zira oyunlar ciktiktan 1-2 sene sonrasina cok az kisi bunu yapabilecek ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 valla ekran kartını daha yeni aldım. dx9.0b yi yükledim.ama çalışıyormu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 doom3 halflife2 ağız tadıyla oynamak istiyosan ekran kartını hemen değiştiriyorsun, üstüne bi de 512 daha ram alıyosun[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 pIII 744,384Mb RAM,GeForce 2 MMX 400,(tümü overclocked) ben bu sistemi 4 yıldır kullanıyorum,HL 2 çıksın diye sabırsızlanıyorum :)[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yaw ekran kartı cidden çokmu kötü? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 1024 ram yaparım ama ekran kartını yükseltemem. 1024 olduğunda bu sistem baya işe yararmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 güzel olur wala[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ekran kartını çok yükseltmene gerek yok... 9600xt alsan yeterli. se'ler oldukça kötü çünkü[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hmm xt ne kadar fiyat olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 160$ + kdv civarı olmalı kendi ekran kartını satıp üstüne para koyarsın[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hmm bakalım bizim bilgisayarcıyla bı konusayım. tmm saolasın kardes.sanada zahmet verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 pII 400 128 sdram 32 mb tnt2 ben bu sistemi 6 yıldır kullanıyorum, half life 2 çıksın diye sabırsızlanıyorum. gidip arkadaşta oynıycam. :D[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 p 3 600 128 mb ram 32 mb riva tnt 2 ekran kartı var peki bu sistemle nereye giderim?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Prawler, 17 Temmuz 2004 17:58 tarihinde demiş ki: p 3 600 128 mb ram 32 mb riva tnt 2 ekran kartı var peki bu sistemle nereye giderim? Uo da bucs a gidersin başka bişey bekleme ahaah[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Eski snn'deki bucs'a olan raidleri kaldırmaz ama o makina :D Reumer senin sistemde doom3'ü anca en düşük ayarlarda ve 640x480 veya 800x600 kaldırır herhalde. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Temmuz 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben oyun oynamıyorum artık sorun olmuyor o kadar[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 p3 733 128 mb geforcemx440 256 mb ram anakart (ve) bilgisayarın tüm diğer parçaları 4 yıllık logitech mx310 mouse ayağımı yerden kesiyor :)[signature][hline](^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 masaustu bilgisayarim p2 400 196 mb ram tnt2 uo'yu kaymak gibi calistiriyodu sananede valla ah eski gunler ozledim bak simdi olsada oynasak[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 lol catscratch senin nick'i unuttum ben, snn uo'da kuslu biseydi :) beholder'di benimki sananenin cop kutusnda olmasi lazim simdi :)[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 2 sene içerisinde çıkacak oyunları full detaya yakın oynayabileceksin Fakat neden 9600 SE ? neden XT sini almadın ? herneyse olmuşbitmiş. HL2 yi rahat rahat oynayacaksın , fakat DOOM 3 den hayır bekleme. Çok düşük detaylarda oynayabileceğiz ATI lerimizle belki ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar