Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Imdat duvardan $arap lekesi nasil cikar?:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasi sormayin duvara kirmizi sarap dokuldu.. ozaman uyuzluguma geldi temizleyemedim 1 hafta oldu simdide cikmiyo:) cif mif denedim banamisin demiyor.. nasil cikar bilen varmi??
bide yine duvardan japon yapistiricisi ile yapistirilmis kagit duvar zedelenmeden nasi cikar?[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Mesaj tarihi:
duvarlara bi kastınmı var :) . duvarda şarapla yapıştırıcının ne işi vae :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama tineri veya benzini beze değil duvara dökmen gerekiyor.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
o oxy action hödöleri belki iş görür büyük ihtimal (ama aynen üstünde yazdıı gibi uygula)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
hmm yarin deniym..
yaw elim bardaga carpti masa hemen duvarin yaninda direk oraya gitti..
edit: deniym denemesinede tineri nerden bulacam burda.. baska bi yolu olurmu
[signature][hline]a.k.a. Sharez

[Bu mesaj FiXxXeR tarafından 18 Temmuz 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şuana kadar hiçbir şarap lekesi duvardan cıkartılamadı..Çıkartanlarda ertesi gün ölü bulundu..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Mesaj tarihi:
bu durumda pek çokları şöyle der "zaten yeni bir badana yapmanın zamanı gelmişti" :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ev benim olsa kalsin bana bi zarari yok:) ama ev benim degil yakindada cikicam hayir ayip olur vs gectik kaparo vermistik kucuk(!) bi miktar ona yazik olur oyuzden tutustu zaten bi taraflarim[signature][hline]a.k.a. Sharez
Mesaj tarihi:
ay$e teyzeyi cagır hemen cıkartır[signature][hline]Merhaba ben Deniz suan bir di$ci koltugunda oturuyorum üzerimde kırmzı 1 buluz altımda mini etek icimde ise hic bir sey yok ve bu koltukda seni bekliyorum NOT: bu geceleri saat 12den sonra cıkan 0900 reklamından alıntıdır.
Mesaj tarihi:
senide garbage a alalim...
duzgun bi sekilde yardim istetim millet civitti.. yinede fazla civitmadi.. forumdasin herkes gorusunu yazar istedigi gibi[signature][hline]a.k.a. Sharez
Mesaj tarihi:
Kolonyali bir bezle ustune bayagi bastirarak bir 15-20 dakika ugrasirsan cikacaktir, temizledim ondan biliyorum yani ;)[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Mesaj tarihi:
bence de boya en akıllı çözüm boyamak gibi japon yapıştırıcılı olanın da bak ne güzel üstünde kağıt varmış onu da boya olmadı o noktaya gelcek şekilde evden çıkarken atcağın mobilya halı .. gibi şeyleri daya
  • Yeni Oluştur...