Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 olm bilgisayar oyunlarında yazdımda oraya anca yarın cvp gerlir burası daha bi aktif asdas.. Dragonmax said: ya ben bişey yaptım :( bu graveyardda 15. kattamı ne öldüm. sordu işte naapcan. ben de her katta mutlaka bi gate açardım. dedim townda resurect et. bi çıktım gate yok. nası geri döncem :( bonus: bilen varsa bbi sölesin sevabına asdas yarın işe kalkıcam, bunu düzeltmeden uyuyamam pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 graveyard kısmında waypoint gibi bişi yoktu sanıyorum ki. o yüzden baştan koşman gerekiyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ben de işe kalkacam ama oyun hakkında yardım edemem üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dragon Age daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 koşucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Helcaraxe said: Dragon Age daha güzel. torchlight dragon age'e koyar ^^ ayrıca togi; koşcan diosun ama :( koşmak istemiom uf çok fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tükürim ya. 9000g vercektim zindanda reslencektim of of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi 14. levela kadar senin bi boss kesmis olman lazım. boss kestigin yerlerde de waypointler oluyodu diablo'daki gibi. onlardan biri acılmamıs mı? sehrin guneyinde bi waypoint yeri var oraya bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi waypointler normal senaryonun döndüğü zindan için geçerli, graveyardda waypoint yok diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 graveyard neresi ki hatırlamıyorum ben. eger o alt taraftaki npc'nin gate acarak verdigi yan questlerden birinde öldüysen oraya tekrar gidemezsin zaten. ama orayı tamamlayana kadar gate acık kalıyodu sanırım orda. eger oyleyse mecbur gate'ten gecip kosucaksın da 14 level indigini hatırlamıyorum o amcanın verdigi herhangi bi questte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yok sağ altta sadece grind için bi mekan var bi olayı olmayan ve sonsuza giden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya hay mk. ben de bişi sandım. salla orayı gec be ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 item düşüyo lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İyi de ben 23. floordayım, hiç öyle bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 graveyard'ın katlarıyla normal katlar farklı, benim graveyard'ın varlığından haberim yoktu gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar