affinitone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sevgilim suanda yanımda aama normalde ayrı ülkelerde yasamak zorundayız o okuyor ben çalısıyorum!güven konusunda ikimizde tamız birbirimize fakat suanda yanımda olmasına ragmen beni sevdiğine tam emin olamıyorum.sevmediğinede emin olamıyorum.bi değişik karmaşıgım 5 gunu var tekrar donecek napacagımı bılemıyorum off :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bi davran bakalım ne tepki verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ayrıl kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 uzaktan uzağa hiçbir ilişki yü-rü-meeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bence sevişmelisin.kız uzaktan yanına gelmiş beni sevmio falan diyosun töbe. kız yokken bol bol düşünmüşündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben kızım karsıdaki erkek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 o zaman ilgi göster adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 masaya vurmasını iste, vurursa seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 burtonesk said: masaya vurmasını iste, vurursa seviyor. bu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bence tam değilsin böyle düşünüyorsan ... bence 5 günün tadını çıkart o gidince zaten araya mesafeler girince ya biter yada kavuşmak için planlar yapılır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bitse zaten biterdi de bundan önce uzaktayken hepp planlar yapıyoruz zaten.ama konu su erkek kafasıyla olaya şöyle bir bakıverin bu adamın benı sevdiğine nasıl emn olabilirim napmalı szce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 asla olamazsın erkek her zaman en iyisini arar senden daha iyisini bulduğu zaman seni bırakır o yüzden sen sürekli iyi olmaya çalış ... bu süreç sen evlendiginde de aynı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Uzak mesafe bir ilişkinin yürümesi için kızın şirin,erkeğin ferhat olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adam yanina gelmiş daha napsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 elini sağ bacağına at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ama hiç göstermıyo ya sevdiğini off gelcek tabi sadece bnm ıcın gelmedıkı aileside burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 senin adın ne onun adı ne bi fal bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Rynza said: elini sağ bacağına at niye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bak ilişkileri güzel yapan bu karşındakini kaybetme korkusudur ... birde sevgi nasıl gösterilir ... sana bir iki güzel laf mı söylemesi lazım ... veya hediyemi alması lazım... Birinin sana nasıl sevgisini göstermesi lazım bunu bir düşün... sonra zaten senin beklentini karşılamıyorsan zaten senin için doğru biri değildir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 O kadar zamandır uzaktan ilişki yürütüyoruz diyorsun, adam 5 günlüğüne gelmiş sen foruma mesaj yazmakla mı vaktini harcıyorsun? Bence adamın sevgisini sorgulamadan önce bence sen de bi kendine sor ben seviyor muyum acaba diye.. P.S. ne kadar zamandır çıkıosunuz bilemem ama erkek arkadasını forumdaki insanlardan daha cok tanıosundur, sevip sevmediğini sen anlayabilmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fede said: ayrıl kurtul BUDUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tamam bu konu burda btsin. ben eminim herseyden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 olm niye kızdırdınız lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eminsen niye topik açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fede said: eminsen niye topik açtın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar