yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1181959&AuthorID=67&b=Turkiyenin+en+iyi+universiteleri+hangileri+Tipli,+tipsiz,+eski,+yeni..+%281%29+&a=Abbas+Guclu&ver=87 bir başka üni sıralaması konusuna hoşgeldiniz :P kapışın hadi.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 cimlerde uzanan laptoplu hatun sayısı kriter alınmıs mı
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kriterler 1) Toplam yayın sayısı (araştırma)-YÖK (2008 yılı için yayımlandı) 2) Kişi başına düşen yayın sayısı (araştırma)-YÖK (2008 yılı için yayımlandı) 3) 2000-2008 arasında çıkan yayınlara 2008’de yapılmış toplam atıf sayısı (araştırma)-ISI 4) 2000-2008 arasında çıkan yayınlara 2008’de yapılmış kişi başına düşen atıf sayısı (araştırma)-ISI ve YÖK 5) 2000-2008 arası yapılan toplam yayın konferans ve atıf sayısı (araştırma) Google Scholar (GS) 6) 2000-2008 arasında öğretim üyesi başına düşen yayın, tebliğ ve atıf sayısı (araştırma)-GS ve YÖK 7) Toplam doktora öğrencisi sayısı (eğitim-araştırma)-ÖSYM 8) Doktora öğrencilerinin toplam öğrenciye oranı (eğitim-araştırma)-ÖSYM 9) Öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı (eğitim)-YÖK ve ÖSYM
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 "nutella yerim" said: cimlerde uzanan laptoplu hatun sayısı kriter alınmıs mı sabancı ezer o konuda
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sabancı ezemez. anadlu ezer o konuda. çünkü sabancının nufusunun bilmem kaç katı ogrencisi var
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sosyal bilimlerde türkiye'nin en yüksek puanla alan bölümlerine sahip gsü'nün sıralamasını anlayamadık biz yalnız hiç
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 büyük üniversiteleri tepeye getirecek kriterler seçilmiş, o yüzden gsü'de herkes 1000'er makale çıkarsa dahi tepelere çıkamaz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 agzımı bozacam ya soyle zikzok seyleri kriter alacagına akademisyenlerin / ögretim arastırma gorevlilerinin yayınladıgı makale sayısı,ogrencilerin katıldıgı/basarılı oldugu/odul aldıgı proje sayısı ne bileyim bu gibi konuları kıstas alsa,yok oss puanı yok hede yok hödö,su adamı acıp okuyanlar var bir de
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yarıya yakını kişi başına düşen ortalama değerler aslında kriterlerin ama kurtarmamış demek ki :p
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 "nutella yerim" said: agzımı bozacam ya soyle zikzok seyleri kriter alacagına akademisyenlerin / ögretim arastırma gorevlilerinin yayınladıgı makale sayısı,ogrencilerin katıldıgı/basarılı oldugu/odul aldıgı proje sayısı ne bileyim bu gibi konuları kıstas alsa,yok oss puanı yok hede yok hödö,su adamı acıp okuyanlar var bir de abow :D öss puanıyla ne alakası var said: 1) Toplam yayın sayısı (araştırma)-YÖK (2008 yılı için yayımlandı) 2) Kişi başına düşen yayın sayısı (araştırma)-YÖK (2008 yılı için yayımlandı) 3) 2000-2008 arasında çıkan yayınlara 2008’de yapılmış toplam atıf sayısı (araştırma)-ISI 4) 2000-2008 arasında çıkan yayınlara 2008’de yapılmış kişi başına düşen atıf sayısı (araştırma)-ISI ve YÖK 5) 2000-2008 arası yapılan toplam yayın konferans ve atıf sayısı (araştırma) Google Scholar (GS) 6) 2000-2008 arasında öğretim üyesi başına düşen yayın, tebliğ ve atıf sayısı (araştırma)-GS ve YÖK 7) Toplam doktora öğrencisi sayısı (eğitim-araştırma)-ÖSYM 8) Doktora öğrencilerinin toplam öğrenciye oranı (eğitim-araştırma)-ÖSYM 9) Öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı (eğitim)-YÖK ve ÖSYM okudun mu acaba :D hangi ünidesin sen yav niye kızdın şimdi bak adam ne diyo en sonunda said: Özetin Özeti: Sıralamadaki yerini beğenmeyenler, kızmak yerine, bu enerjilerini performanslarını yükseltmeye harcamalılar. Tabloların değerlendirmesi ise yarın... ahah edik: öğrendim ben, okumadan bikbikleyen öğrencilerin olduğu üniversiteleri epey aşağıya çekmişler ondan böyleymiş sıralama sdfdfds
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 valla kusra bakma çok hakettin :P
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 itü 2. olmaz ya. hadi onu geçtim boğaziçi neden 6.?
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yav said: valla kusra bakma çok hakettin :P iyi de ogrenci sayısının dogrudan puanla alakası yok mu,30 kontenjan acan ortalama bir bolum dusuk puanlı olmaz zaten
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Çünkü özeller geçti artık Boğaziçinin bi esprisi kalmadı. Bana kalsa dibe vurdururum boğaziçini okulun yarısı fetocu diye
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 "nutella yerim" said: yav said: valla kusra bakma çok hakettin :P iyi de ogrenci sayısının dogrudan puanla alakası yok mu,30 kontenjan acan ortalama bir bolum dusuk puanlı olmaz zaten doğru diyosun, gsü'nün o yüzden çok yüksek öss puanları ama bunun bu konuyla ne ilgisi var ki şimdi. hiç anlamadım valla:D
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 üniversiten 1. olsa ne yazar hiç. mezun olunca bu listeye bile bakmayacaksınız nedir ne degildir diye sekil 1 a
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boğaziçi iyiydi de arkadaşları kötüydü
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tıp saolsun üniversitem birinci olmuş hakkettiğinden değil yoksa.
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aü tıp,sbf,ilef ve dil-tarih fakülteleriyle baya baya ünlü değil mi yahu, e geriye ne kaldı niye öyle diyosun :p edit: pardon aü 2ymiş
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boğaziçi kıskançları çıksın birer birer. 1- fetocuyuz. başka özelliğimiz ?
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yav said: "nutella yerim" said: yav said: valla kusra bakma çok hakettin :P iyi de ogrenci sayısının dogrudan puanla alakası yok mu,30 kontenjan acan ortalama bir bolum dusuk puanlı olmaz zaten doğru diyosun, gsü'nün o yüzden çok yüksek öss puanları ama bunun bu konuyla ne ilgisi var ki şimdi. hiç anlamadım valla:D kriterler arasında ogretim uyesi basına dusen ogrenci kon.
Öne çıkan mesajlar