yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1181959&AuthorID=67&b=Turkiyenin+en+iyi+universiteleri+hangileri+Tipli,+tipsiz,+eski,+yeni..+%281%29+&a=Abbas+Guclu&ver=87 bir başka üni sıralaması konusuna hoşgeldiniz :P kapışın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 trol baslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 cimlerde uzanan laptoplu hatun sayısı kriter alınmıs mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kriterler 1) Toplam yayın sayısı (araştırma)-YÖK (2008 yılı için yayımlandı) 2) Kişi başına düşen yayın sayısı (araştırma)-YÖK (2008 yılı için yayımlandı) 3) 2000-2008 arasında çıkan yayınlara 2008’de yapılmış toplam atıf sayısı (araştırma)-ISI 4) 2000-2008 arasında çıkan yayınlara 2008’de yapılmış kişi başına düşen atıf sayısı (araştırma)-ISI ve YÖK 5) 2000-2008 arası yapılan toplam yayın konferans ve atıf sayısı (araştırma) Google Scholar (GS) 6) 2000-2008 arasında öğretim üyesi başına düşen yayın, tebliğ ve atıf sayısı (araştırma)-GS ve YÖK 7) Toplam doktora öğrencisi sayısı (eğitim-araştırma)-ÖSYM 8) Doktora öğrencilerinin toplam öğrenciye oranı (eğitim-araştırma)-ÖSYM 9) Öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı (eğitim)-YÖK ve ÖSYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 "nutella yerim" said: cimlerde uzanan laptoplu hatun sayısı kriter alınmıs mı sabancı ezer o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sabancı ezemez. anadlu ezer o konuda. çünkü sabancının nufusunun bilmem kaç katı ogrencisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sosyal bilimlerde türkiye'nin en yüksek puanla alan bölümlerine sahip gsü'nün sıralamasını anlayamadık biz yalnız hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 büyük üniversiteleri tepeye getirecek kriterler seçilmiş, o yüzden gsü'de herkes 1000'er makale çıkarsa dahi tepelere çıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 agzımı bozacam ya soyle zikzok seyleri kriter alacagına akademisyenlerin / ögretim arastırma gorevlilerinin yayınladıgı makale sayısı,ogrencilerin katıldıgı/basarılı oldugu/odul aldıgı proje sayısı ne bileyim bu gibi konuları kıstas alsa,yok oss puanı yok hede yok hödö,su adamı acıp okuyanlar var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yarıya yakını kişi başına düşen ortalama değerler aslında kriterlerin ama kurtarmamış demek ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 "nutella yerim" said: agzımı bozacam ya soyle zikzok seyleri kriter alacagına akademisyenlerin / ögretim arastırma gorevlilerinin yayınladıgı makale sayısı,ogrencilerin katıldıgı/basarılı oldugu/odul aldıgı proje sayısı ne bileyim bu gibi konuları kıstas alsa,yok oss puanı yok hede yok hödö,su adamı acıp okuyanlar var bir de abow :D öss puanıyla ne alakası var said: 1) Toplam yayın sayısı (araştırma)-YÖK (2008 yılı için yayımlandı) 2) Kişi başına düşen yayın sayısı (araştırma)-YÖK (2008 yılı için yayımlandı) 3) 2000-2008 arasında çıkan yayınlara 2008’de yapılmış toplam atıf sayısı (araştırma)-ISI 4) 2000-2008 arasında çıkan yayınlara 2008’de yapılmış kişi başına düşen atıf sayısı (araştırma)-ISI ve YÖK 5) 2000-2008 arası yapılan toplam yayın konferans ve atıf sayısı (araştırma) Google Scholar (GS) 6) 2000-2008 arasında öğretim üyesi başına düşen yayın, tebliğ ve atıf sayısı (araştırma)-GS ve YÖK 7) Toplam doktora öğrencisi sayısı (eğitim-araştırma)-ÖSYM 8) Doktora öğrencilerinin toplam öğrenciye oranı (eğitim-araştırma)-ÖSYM 9) Öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı (eğitim)-YÖK ve ÖSYM okudun mu acaba :D hangi ünidesin sen yav niye kızdın şimdi bak adam ne diyo en sonunda said: Özetin Özeti: Sıralamadaki yerini beğenmeyenler, kızmak yerine, bu enerjilerini performanslarını yükseltmeye harcamalılar. Tabloların değerlendirmesi ise yarın... ahah edik: öğrendim ben, okumadan bikbikleyen öğrencilerin olduğu üniversiteleri epey aşağıya çekmişler ondan böyleymiş sıralama sdfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 otoblokajlı ayar vermis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 valla kusra bakma çok hakettin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 iyi lan 12. olmuşuız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 itü 2. olmaz ya. hadi onu geçtim boğaziçi neden 6.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yav said: valla kusra bakma çok hakettin :P iyi de ogrenci sayısının dogrudan puanla alakası yok mu,30 kontenjan acan ortalama bir bolum dusuk puanlı olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Çünkü özeller geçti artık Boğaziçinin bi esprisi kalmadı. Bana kalsa dibe vurdururum boğaziçini okulun yarısı fetocu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 "nutella yerim" said: yav said: valla kusra bakma çok hakettin :P iyi de ogrenci sayısının dogrudan puanla alakası yok mu,30 kontenjan acan ortalama bir bolum dusuk puanlı olmaz zaten doğru diyosun, gsü'nün o yüzden çok yüksek öss puanları ama bunun bu konuyla ne ilgisi var ki şimdi. hiç anlamadım valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 üniversiten 1. olsa ne yazar hiç. mezun olunca bu listeye bile bakmayacaksınız nedir ne degildir diye sekil 1 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boğaziçi iyiydi de arkadaşları kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tıp saolsun üniversitem birinci olmuş hakkettiğinden değil yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aü tıp,sbf,ilef ve dil-tarih fakülteleriyle baya baya ünlü değil mi yahu, e geriye ne kaldı niye öyle diyosun :p edit: pardon aü 2ymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boğaziçi kıskançları çıksın birer birer. 1- fetocuyuz. başka özelliğimiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 okul yokuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yav said: "nutella yerim" said: yav said: valla kusra bakma çok hakettin :P iyi de ogrenci sayısının dogrudan puanla alakası yok mu,30 kontenjan acan ortalama bir bolum dusuk puanlı olmaz zaten doğru diyosun, gsü'nün o yüzden çok yüksek öss puanları ama bunun bu konuyla ne ilgisi var ki şimdi. hiç anlamadım valla:D kriterler arasında ogretim uyesi basına dusen ogrenci kon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar