Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 arkadaslar oyundaki player devamlı gircık yapınca pk oluyor nasıl halledebilirim acaba?[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mc dusurme buginin fixinde hata olabilir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Nebula script'lerinimi kullanıyorsun?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 evet ya ben nebula scriplerini kullaniyorum bu sorun bendede var ama nasil cözülücegi yazilmamiş.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 web sitenizi verirseniz server ınıza baglanıp yardımcı olabiliriz[signature][hline]www.yasakalan.com Yasakalan Birleşik Hack Topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 daha serverimizi acmadim acmadan buglari kapatiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 command.scp den kills die arama yap killfix ini sil.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: wolcano, 17 Temmuz 2004 13:48 tarihinde demiş ki: daha serverimizi acmadim acmadan buglari kapatiyoruz kapatıyoruz... yanlış. paticik kapatıyor.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 adam sorunlarını yazıp bugları kapatıyorsa veya paticik ailsine kapattırıyorsa bırak yapsın zaten burası yardım forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Revision da bu sorun oluyorsa killcount u 10 yapın çünkü kill oto 6 ya yükseliyor... bendeki bug bu tabi sizde sorun tam olarak nedir bilemem[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sakız kayboluyorr!, şimdi bu nereye gitti bilmiyorum. yetkililere sesleniyoru..., kaybolmayan sakız istiyoruz.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ahuauha ben sana yollayam bi kaybolmayan sakız ver mail adrsin falan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 msn var olmaz mı? [email protected][signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 olur olurda açık değil msn in kapalıyken nasıl göndercem açıver bi yolda gönderiverem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kapatıyoruz... yanlış. paticik kapatıyor.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator Alalalala paticik neden kapansin ya faust her topiç e baktigimda olay yaratiyonuz bu yüzden pati kapaniyor sanirim he yanlişmi düşünüyorum.? [Bu mesaj wolcano tarafından 18 Temmuz 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar