unK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sinavdayim birkac cumle versem latinceye cevirecek olursa alnindan operim, yardim pls tsk by imparator claude romada dogmadi, lyonda dogdu. Kralligi boyunca, roma askerleri britanyaya hukmetti ciceron romadan uzakken arkadasi atticus a bircok mektup yazdi. Atticus un kasabada buyuk bir tarlasi vardir. Cocuklar kosmayin! Ve sen quintus dinle beni, bundan sonra tehlikeli seyler yapmayacaksin , okulda da tembel olmayacaksi .. Fransizcadan cevirdigim icin cumleler baya kotu, yardiminizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 go go google translate hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 latin yok ki google translate de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 :( pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 latince latin dansları brezilya portekizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ad moirem dei gloriam. dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hangi okulun sınavı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hogwarts cadılık ve büyücülük okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 palatintepe torna tesviye meslek lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 erciyes bambu yüksek meslek anaokulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bence italyan lisesindendir bu Fransiz okullarinda latince yok bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 italyan lisesinde fransızca'dan latinceye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gağassarayda var da bu kadar kasınç şeyler yoktu eskiden, başka bi okuldur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 rahatsiz said: italyan lisesinde fransızca'dan latinceye? belgesel adı gibi olmuş yada kitap adı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 neyse burada geyik dönmüş eve geldim sınavı da yaptım sağdan soldan toparladım falan asldkjaslkdj okul hakkında çok saçma şeyler dönmüş alskdj italyan lisesinde fransızcadan latinceye gibi.. galatasaray üni. kredi kasmak adına latince alıp sıçmaktı benimki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 emparator claude nuo uus jux roma, kal ort por lyon . por ylem soldaxus dio roma in lor britanica. cuandum cicero an nox roma , ort por ylem æ atticus menis latterim. aticus in flam grav quæ por ort grav. cocuque an ort ! e tui quintus wis quas, kal vas xen an flam, kal des flam ylem. yardimci olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 baya bi büyü atardım sınavda bunları yazsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 an ex por İn sanet ylem insanet ylem in flam grav gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yardım latinceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 rahatsiz said: italyan lisesinde fransızca'dan latinceye? Tam sen yazmissin guncelleme yapmisim sdf edit 1:franszca yazan kismi okumadim edit 2:Bide o ne bicim okulki sinavda konu acip sinavi gecirip yazmissin hocan bildigin gerizekali sanirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mosnus dominus emperus ceasarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 almanca bilen bi pati şu cümle yanlışmı sölesin ciğerimsiniz Ich liebe meinen gott. mein freund. birisi yazmış da bana google translate kullanmışsa yanlıştır kesin millet ne coşuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ich mochte cızbız köfte jaa wunderbahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bu mudur lan allah cezanızı vermesin :D öm atıcam herkese bak kim vardı vanille vardı alamanyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar