Mumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dövmecilerin geneli bir kişiye 7-8 saatlik seans ayırıp para kaybetmektense, 1 saatlik seans verip 7 ayrı kişiye dövme yapmayı tercih ettiğinden, eğer dükkana gidip yaptırmayı planlıyorsanız gerçekten 1 yılı bile bulabilir dövmenin bitişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 miami'e gitsen bile onların saati 500$, sen kolunu kesip satsan ödemeyemezsin tüm kolu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dartanian said: Askerden sonra yaptır gitmediysen :D askerde dayak olayını da geçin. kolunuzda ahmet kayanın silüeti ya da ne bileyim abdullah öcalan dövmesi falan yoksa dönüp bakmazlar bile. 1960 senesinde yaşamıyoruz geçin artık bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Laorx said: miami'e gitsen bile onların saati 500$, sen kolunu kesip satsan ödemeyemezsin tüm kolu:D o yüzden ÇOK PARA dedim ya zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://www.myspace.com/ebrudanny http://www.inkstanbulartcore.com/ burayı öneririm moda / istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 inkstanbul, danny garcia minimal 4 milyar isteyecek tam kol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kol gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Oha ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 işte ben de onu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 myspace den istediğim şeyi anlattım resim falan yolladım mesajda taslak fiyat istedim bakalım ne dicek inkbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nalbantoğlu daki dövmeci böyle işler yapıyor ama iyimidir bilmiyorum belki bir fiyat almanda ve örnek desen görmende sana yardımvı olabilir... nalbantoğlu eski gibi gima karşısında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 butun kolu yaptirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mawi şeyi diyosun dimi gang and country,valla pek prof stüdyoya benzemiyor ama bakmak lazım yinede. aqu : niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 masrafi cok olur diyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Yani 2000 lira veririmde 4bin lira veremem masrafından değil yani 500liraya aramıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sokakta resimdeki gibi dövmesi olan adam görsem gider döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kedidirkedi said: mawi şeyi diyosun dimi gang and country,valla pek prof stüdyoya benzemiyor ama bakmak lazım yinede. aqu : niye? evet aslında baya iyiler küçük işlerde ama dediğin gibi bir kolu yapacak kadar büyük bir iş yapabilirlermi bilmiyorum sana fiyat ve belki referans verebilecekleri bir dövmeci önerebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bu hafta bi gideyim dediğin gibi umarım biz yaparız triplerine girmezler yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 daha önce yaptınızmı diye sor zaten öyle bir iş yapmışlarsa fotolarıda vardır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 benim yeğen ayak diz altını yaptırdı. ama bir motifin ucu neredeyse kasığa kadar çıkıyor. almanya da istediği tip üzerine uzman adamı yakalamışken bir günde yaptırdı. ağlamaktan bitap düşmüş herif. özellikle başğarmağın üstünde geberiyormuş. yani bir günde de komple kol mümkündür herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dartanian said: Askerden sonra yaptır gitmediysen :D gram bişey olmuyor askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Tüm kol bir günde imkansız bitmez. Çok uzun sürecek o iş ya, ben düşündükçe içim daraldı hakkaten. Ama o kabuklar ne güzel kaşınır ÜF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 1 günde dövmeci çıkarsa kolu ben çıkamam dövmeciden herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben komutan olucam böyle biri gelicek askere bütün gün döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 O senin geri kafalılığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar