Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız bu sefer böyle dedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Seninde ondan aşağı kalır yanın yok die düşünmekteyim. Birbirinize yakışırsınız götür kızı..

kötü hissettim.
Mesaj tarihi:
Hissetmene gerek yok, yeni nesil böyle diye düşünen eski kafalı biriyim.. Hani şu erken yaşlanan(yaşı gençte olsa :P ) huysuz tiplerden. Bizim zamanımızda biz birbirimizden farklı olmaya çalışırdık mesela, sizin zamanınızda da tam tersi tutuluyor sanırım.
Mesaj tarihi:
peki söylediği şeylerden emolara benzemeye çalışan yeni nesil biri olduğunu mu düşünüyosun yani özentilik yapan bişeye benzemeye çalışan ama beceremeyen biri
Mesaj tarihi:
zavalli kiz, ona da wot dösemissin belli ki.
eger konusurken de böyle histerikler gibin konusuyosan, isin zor dostum.
madure said:

burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi

onun disinda kizin o WOT ile o kadar beynini bulandirmissin ki, kiz konuyu deistirmis bariz; yilbasi gecesi kustuuuam, uyuduaaam üc saad seklinde alakasiz seyler yazmis farkindaysan.
bence sen AZCIK SUS.
kisa ve öz konus.
isin daha cok kolaylasir^^
kizlar az ve öz konusan herifleri severler.
ayni sey erkekler icin de gecerli.
o yüzden, simdi ben de kesiyorum.

hayatinda basarilar .
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

zavalli kiz, ona da wot dösemissin belli ki.
eger konusurken de böyle histerikler gibin konusuyosan, isin zor dostum.
madure said:

burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi

onun disinda kizin o WOT ile o kadar beynini bulandirmissin ki, kiz konuyu deistirmis bariz; yilbasi gecesi kustuuuam, uyuduaaam üc saad seklinde alakasiz seyler yazmis farkindaysan.
bence sen AZCIK SUS.
kisa ve öz konus.

isin daha cok kolaylasir^^
kizlar az ve öz konusan herifleri severler.
ayni sey erkekler icin de gecerli.
o yüzden, simdi ben de kesiyorum.

hayatinda basarilar .

sanırım hayatımın kadınını buldum.
Mesaj tarihi:
"kizlar az ve öz konusan herifleri severler. "

Valla buna pek katılamicam. Bugüne kadar gördüğüm kız milleti bütün ortamlarda uzunca ve çok konuşup ortamın esas adamı olan herifleri seviyor. O kadar akıllısına rastlamadım daha.
Mesaj tarihi:
topigi acan sahsa kiyasla, ''az ve öz konusan'' dedigimi göz önünde bulundurursak, daha iyi anlasilir. =)

yoksa bi tartisma ortaminda, muhabbet falan olursa, kösede oturup sadece viskisini yudumlayan türden bi insandan bahsetmiyorum.

ben de sevmem hic konusmayani.
  • Yeni Oluştur...