rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 seks olmak ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 wastyrx said: Seninde ondan aşağı kalır yanın yok die düşünmekteyim. Birbirinize yakışırsınız götür kızı.. kötü hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hissetmene gerek yok, yeni nesil böyle diye düşünen eski kafalı biriyim.. Hani şu erken yaşlanan(yaşı gençte olsa :P ) huysuz tiplerden. Bizim zamanımızda biz birbirimizden farklı olmaya çalışırdık mesela, sizin zamanınızda da tam tersi tutuluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 peki söylediği şeylerden emolara benzemeye çalışan yeni nesil biri olduğunu mu düşünüyosun yani özentilik yapan bişeye benzemeye çalışan ama beceremeyen biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi seks olduk ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yollu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ne topicten bişi anladım ne de kızın dediği şu yazısından.ne demiş yaw anlayan var mı? erkek irem yapma böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi kız şöyle dedi kız böyle dedi zorla küfrettircen kıza ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zavalli kiz, ona da wot dösemissin belli ki. eger konusurken de böyle histerikler gibin konusuyosan, isin zor dostum. madure said: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi onun disinda kizin o WOT ile o kadar beynini bulandirmissin ki, kiz konuyu deistirmis bariz; yilbasi gecesi kustuuuam, uyuduaaam üc saad seklinde alakasiz seyler yazmis farkindaysan. bence sen AZCIK SUS. kisa ve öz konus. isin daha cok kolaylasir^^ kizlar az ve öz konusan herifleri severler. ayni sey erkekler icin de gecerli. o yüzden, simdi ben de kesiyorum. hayatinda basarilar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 irem lezbiyen mi? ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 lrem said: KIZ: ... ayrıca tasvirlerinde güclü.. hitabetin kuvvetli, betimlemelerini beğendim. akıcı bir dil kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kim çakmış? arif? tecavüzcü arif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 seks olmuş olay bitmiş siz hala tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bazen bu kız gibi konuşan insanlarla konuşmak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 biri seks demiş ona geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 vaniLLe said: madure said: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi Bu iyi bişi ne ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Böjeek said: bazen bu kız gibi konuşan insanlarla konuşmak zorunda kalıyorum /soothe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 irem erkek. adı emreymiş. bunu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adına da derler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vaniLLe said: zavalli kiz, ona da wot dösemissin belli ki. eger konusurken de böyle histerikler gibin konusuyosan, isin zor dostum. madure said: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi onun disinda kizin o WOT ile o kadar beynini bulandirmissin ki, kiz konuyu deistirmis bariz; yilbasi gecesi kustuuuam, uyuduaaam üc saad seklinde alakasiz seyler yazmis farkindaysan. bence sen AZCIK SUS. kisa ve öz konus. isin daha cok kolaylasir^^ kizlar az ve öz konusan herifleri severler. ayni sey erkekler icin de gecerli. o yüzden, simdi ben de kesiyorum. hayatinda basarilar . sanırım hayatımın kadınını buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ha? :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 insanlara ümit veriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "kizlar az ve öz konusan herifleri severler. " Valla buna pek katılamicam. Bugüne kadar gördüğüm kız milleti bütün ortamlarda uzunca ve çok konuşup ortamın esas adamı olan herifleri seviyor. O kadar akıllısına rastlamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 topigi acan sahsa kiyasla, ''az ve öz konusan'' dedigimi göz önünde bulundurursak, daha iyi anlasilir. =) yoksa bi tartisma ortaminda, muhabbet falan olursa, kösede oturup sadece viskisini yudumlayan türden bi insandan bahsetmiyorum. ben de sevmem hic konusmayani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar