lrem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 wastyrx said: Seninde ondan aşağı kalır yanın yok die düşünmekteyim. Birbirinize yakışırsınız götür kızı.. kötü hissettim.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hissetmene gerek yok, yeni nesil böyle diye düşünen eski kafalı biriyim.. Hani şu erken yaşlanan(yaşı gençte olsa :P ) huysuz tiplerden. Bizim zamanımızda biz birbirimizden farklı olmaya çalışırdık mesela, sizin zamanınızda da tam tersi tutuluyor sanırım.
lrem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 peki söylediği şeylerden emolara benzemeye çalışan yeni nesil biri olduğunu mu düşünüyosun yani özentilik yapan bişeye benzemeye çalışan ama beceremeyen biri
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ne topicten bişi anladım ne de kızın dediği şu yazısından.ne demiş yaw anlayan var mı? erkek irem yapma böle şeyler
synorin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi kız şöyle dedi kız böyle dedi zorla küfrettircen kıza ha :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zavalli kiz, ona da wot dösemissin belli ki. eger konusurken de böyle histerikler gibin konusuyosan, isin zor dostum. madure said: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi onun disinda kizin o WOT ile o kadar beynini bulandirmissin ki, kiz konuyu deistirmis bariz; yilbasi gecesi kustuuuam, uyuduaaam üc saad seklinde alakasiz seyler yazmis farkindaysan. bence sen AZCIK SUS. kisa ve öz konus. isin daha cok kolaylasir^^ kizlar az ve öz konusan herifleri severler. ayni sey erkekler icin de gecerli. o yüzden, simdi ben de kesiyorum. hayatinda basarilar .
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 lrem said: KIZ: ... ayrıca tasvirlerinde güclü.. hitabetin kuvvetli, betimlemelerini beğendim. akıcı bir dil kullanıyorsun.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 seks olmuş olay bitmiş siz hala tartışın.
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bazen bu kız gibi konuşan insanlarla konuşmak zorunda kalıyorum
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 vaniLLe said: madure said: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi Bu iyi bişi ne ya ahahahaha
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Böjeek said: bazen bu kız gibi konuşan insanlarla konuşmak zorunda kalıyorum /soothe
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vaniLLe said: zavalli kiz, ona da wot dösemissin belli ki. eger konusurken de böyle histerikler gibin konusuyosan, isin zor dostum. madure said: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi onun disinda kizin o WOT ile o kadar beynini bulandirmissin ki, kiz konuyu deistirmis bariz; yilbasi gecesi kustuuuam, uyuduaaam üc saad seklinde alakasiz seyler yazmis farkindaysan. bence sen AZCIK SUS. kisa ve öz konus. isin daha cok kolaylasir^^ kizlar az ve öz konusan herifleri severler. ayni sey erkekler icin de gecerli. o yüzden, simdi ben de kesiyorum. hayatinda basarilar . sanırım hayatımın kadınını buldum.
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "kizlar az ve öz konusan herifleri severler. " Valla buna pek katılamicam. Bugüne kadar gördüğüm kız milleti bütün ortamlarda uzunca ve çok konuşup ortamın esas adamı olan herifleri seviyor. O kadar akıllısına rastlamadım daha.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 topigi acan sahsa kiyasla, ''az ve öz konusan'' dedigimi göz önünde bulundurursak, daha iyi anlasilir. =) yoksa bi tartisma ortaminda, muhabbet falan olursa, kösede oturup sadece viskisini yudumlayan türden bi insandan bahsetmiyorum. ben de sevmem hic konusmayani.
Öne çıkan mesajlar