hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 şimdi nedir bu ants dieceksiniz , öncelikle might and magic serisini bilenler için soyliyim , might and magic 7'de tavernlerde oynanan bir kart oyunu vardi ARCOMAGE , o oyunun fanlar tarafindan yapilmiş hali ... bilmeyenlee şöyle anlatalim , bir kaleniz ve birde ön duvarınız var ... elinize gelen kartlarla rakibin kalesini o sizin kalenizi yıkmadan once yıkmanız lazım , kartlar savunma saldiri büyü inşa kristal vsvs.. sağliyo .. tam anlami ile anlamak 10 dk nizi ya alır ya almaz , ama vakit geçirmek için çooooook eğlenceli http://www.the-underdogs.org/game.php?id=3761 dan indirebilirsiniz (UNDERDOG'S a yardim için reklamlara tıklamayı unutmayin , onlar olmasa halimiz yaman abandonware için) ARCANE efem bu oyun özellikle sizin için .. üstelik sadece 650 kbçık[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 multisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Multisi çook önceden satılıyordu, ama adı 'archomage ..' türü bişeydi sadece multiplayer içindi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ahanda biliyom, bi aralar kaptırmıştım bayaa...herkese tavsiye edilirr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bilgisayar bayiyor ama.. biraz da şans oynu zaten. 1 saat oynanabilesi. Sonra bayabilitesi artıyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ants süper oyundur kesinlikle ben de tavsiye ederim. hatta might and magic 7 oyununda handa oynayabiliyorduk bu tarz bir oyun, yanlış hatırlamıyorsam. gelen kartlar sanş gibi olsa da, gelen kartları düzgün kullanmanız önemli.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar