Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 c++ çalışıyorum da bi tane soruda takıldım mantığı çözdüm ama koda nasıl dökerim bulamadım . kullanıcıya bi sayı girdirmemizi istiyo o sayıya denk olan bir kare çıkarmamızı istiyor yıldız (*) işaretiyle . misal 5 sayısı girildiyse; ( ortadaki karakterleri görmeyin boşluk kabul etmiyo forum diye koydum ***** ** ** ** ***** http://img218.imageshack.us/img218/7634/sdfw.jpg şu şekilde çözmeyi düşündüm böylece 2n - 1 kere loopa sokarak kareyi ortaya çıkarırım dedim ama koda dökemedim . nasıl yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 satır sınırı falan var mı? söylenen kadar yıldız koysan, satır atlasan, sonra söylenen -2 kadar önce yıldız koyup sonra boşluk bırakıp sonra yıldız koyup satır atlasan, sonra tekrar söylenen kadar yıldız koysan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bizim ilk sene lab sorumuzdu bu hiç birimiz yapamamıştık ama çok güzel samanyolumuz olmuştu pc çökmese vardı kodu da kaybettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hayır satır sınırı yok . ne demek istediğini anlamadım ama pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bayadır bir şey yazmıyorum, program falan da yok ama kafadan yazmayı deniyim bi; //önce kullanıcıdan 'entry' alıyorsun; if(entry!=0) { for(int n=0;n cout << '*'; if(n!=1) { cout << endl; for(int m=0;m { cout << '*'; for (int x=0;x cout << ' '; cout << '*' << endl; } for(int k=0;k cout << '*'; } } böyle bir şey demeye çalışmıştım, olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi verdiği sonuç sdfsfd ***** *__**__**__***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yıldızlarla ortası boş kare mi yapmaya çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kenar degiskeni kenarin boyu olsun for i 1 to kenar { for j 1 to kenar { if i==1 or i==kenar or j==1 or j==kenar print * } } edik: film izlerken cok sallama yazdim, mantik hatasi varsa kusura kalmayin edik2: pseudo yazdim, asil kodu kendin yazman gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 for(int i=0; i<a; i++) { System.out.print("*"); for(int j=0; j<a-2; j++) { if(i == 0 || i == a-1) { System.out.print("*"); } else { System.out.print(" "); } } System.out.println("*"); } Bende java yazdım ama c ile syntax baya benziyo düzenleyebilirsin sen sanırım Edit: Buradaki a değişkeni karenin bir kenarının boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sırf varya şu sondaki print line olayını aklıma getiremedim . saolasın SpiderS_DangeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Economics said: saolasın spiderS_DangeR baştaki s de büyük olacak lütfen. rica ederim bu arada sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 düzelttim babuş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Economics said: abi verdiği sonuç sdfsfd ***** *__**__**__***** Bir yerde satır atlatmayı unutmuşum, şimdi ekledim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Evet şimdi wc ye gittim geldim senin postun aklıma geldi adam zaten dediydi önceden demiştim de ilk okuduğumda anlamamıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty bırak bu işleri, formspring aç öyle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar