tugis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Arkadaslar maximum 700 ytl verebılıcegım butcem var ve sadece kasa almak ıstıyorum elımde bır tane makına var ama cok eskıdı fx 5200 den kalma kasa yanı ama nasıl bır makına olur 700 ytl ye alacagıma degermı, ben wow oyuncusuyum bıraz gelısmıs grafıkler ıstıyorum aslında bırazda yenı oyunlardan cok ucmadan oynamak nıyetım oyle abartı grafıkler degıl sadece bu paraya toplayacagım makına degermı parayı copemı atmıs olurum... Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ilk msg buraya olmamış. cık hiç yakışmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yenı uye olugum ıcın ılk msg ım sıteyı yenı kesfettım :P ama eger sıkıntı olucaksa kaldırım sorun degılll msg bırıktırdıkden sonra sorarım sorumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yukarda Alternatif Toplama Bilgisayarlar topiğine yazılıyor bunlar, oraya uçururlar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ben ucuruyum ozaman kımse yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yok hani önce bi kendini falan tanitsaydin ;) http://forum.paticik.com/list.php?3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hehe orası kolay daha cok yenıyım sıtede severım de forum sohbetlerını bı suredır uzagım bılgısayardan saglık sorunlarından dolayııı sımdı dondumm ama tabı paslanmısım :) su sorumu yukarı alım barımm once sıkıntı olmaadan bu arada memnun oldum tanıstıgıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 selam tugis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar