Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yazlıktayım 56k kullanıyorum hattım sürekli kopuyor delireceğim yardım :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 internaş modem kullaniyorsun sanirim ? Conexant modemlerde böyle bir problem vardi hat'da az parazit olunca sürekli seni hattan düşürebilir[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 conexant olması ile alaksı yok.benimkide conexant ama hiç hat kopmuyo..belki başka dandirik bir modemdir..[signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 problem büyük ihtimalle modemden çok hattın kendindedir hem git denize gir napcan neti :)[signature][hline](^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ewt bncede hattandır!!ama deniz daa cazip!![signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 :) bunlara deniz falan etkilemiyorku ekrana bir kitleniyorlar anca boyle hatları falan koptumu makinadan kopabiliyorlar[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hehe[signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 modem ve hattın yanısıra makinedeki bir problemde olabilir.en basitinden virüs veya worm cinsi şeyler..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 conexantlıkla alakası yok benimde conexant idi ben kesmeden kesilmezdi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Seperate haklı olabilir orc bir ad-aware den gecir makinanı bence[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 modem ayarlarinin optimizasyonu icin cesitli programlar var . ben de bir tanesini kullanmistim zamaninda ve faydasini gormustum ama ismini hatirlamiyorum su anda . bunun disinda hattinda asiri bir parazitlenme olabilir . telekoma basvurarak bu konuda yardim alabilirsin . gelip duzeltiyorlar 4-5 gun icersinde .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 modemim uyduruk değil :) hp aldım içindeki modem ne tip birşey bilmiorm ama v92 tipi bekletme zartı zurtu var. neyse modemde sorun yoktur ama ben en iyisi adware'dende geçireyim spysweeper'danda geçirelim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya modemle ilgili bir ayar olabilirmi yrdm edermisiniz deli eder 56k insanı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hepiniz yanılıyosunuz.. her zamanki gibi telekomdan dır..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: avp, 16 Temmuz 2004 10:19 tarihinde demiş ki: internaş modem :) bende externaş kullanıyorum ehe ------ Hat kopması için; 1-Driver update 2-Parazitsiz hat kontrolü-Hattın analog mu dijital mi onları araştırman.Telefonda ahizeyi kaldırdığın zaman çızırtı geliyormu vs.. 3-BaşlatÇalıştır'a gelip; ping www.google.com -t komutunu aynen yukarıdaki satırdaki gibi yazıp[hatta 5 tane açıp] bırakıcaksın...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hmm mumi google ping şeysini açtımda ne işe yarayacak bu?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar