Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hat Kopması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internaş modem kullaniyorsun sanirim ? Conexant modemlerde böyle bir problem vardi hat'da az parazit olunca sürekli seni hattan düşürebilir[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Mesaj tarihi:
:) bunlara deniz falan etkilemiyorku ekrana bir kitleniyorlar anca boyle hatları falan koptumu makinadan kopabiliyorlar[signature][hline]Always Rammstein
Mesaj tarihi:
modem ve hattın yanısıra makinedeki bir problemde olabilir.en basitinden virüs veya worm cinsi şeyler..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Mesaj tarihi:
modem ayarlarinin optimizasyonu icin cesitli programlar var . ben de bir tanesini kullanmistim zamaninda ve faydasini gormustum ama ismini hatirlamiyorum su anda . bunun disinda hattinda asiri bir parazitlenme olabilir . telekoma basvurarak bu konuda yardim alabilirsin . gelip duzeltiyorlar 4-5 gun icersinde .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
avp, 16 Temmuz 2004 10:19 tarihinde demiş ki:
internaş modem

:)
bende
externaş kullanıyorum ehe
------
Hat kopması için;
1-Driver update
2-Parazitsiz hat kontrolü-Hattın analog mu dijital mi onları araştırman.Telefonda ahizeyi kaldırdığın zaman çızırtı geliyormu vs..
3-BaşlatÇalıştır'a gelip;
ping www.google.com -t
komutunu aynen yukarıdaki satırdaki gibi yazıp[hatta 5 tane açıp] bırakıcaksın...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?
  • Yeni Oluştur...