Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 arkadaşlar şu soruma cvp verirseniz acil çok sevinirim. şuan iptal etsem nolur siparişi parayı çektiler mi acaba? geri öderler di mi çektilerse 1 taksit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hayvansılar sipariş verir vermez çekiyorlar parayı. bize soracağına direk iptal et abi. hediye çeki vermeye kasacaklar, yeme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yarın gider çankayaya bakarım orda bulursam iptal ederim direk artık napim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Black-ice said: yarın gider çankayaya bakarım orda bulursam iptal ederim direk artık napim. teşekkürler. önce iptal et sonra cankayadan al bence. tam sen aldığında bide kargoya verirler fln patlamasın elinde 2 tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 -Crawler- said: Adamların geri iade prosodürleride ilginç. Farzedelim bir ürün aldınız 10 taksit ile. Ürünü iade ettiğiniz zaman paranızıda size taksit taksit ödüyorlar geri. Böyle saçma bir firma yok. yok oyle bısey.senın sonucta lımıtın kıtlenmıyor.gecen gun geldı basıma aynı sey.tekrar alısverıs yapabılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tam kalktım gidiodum çankayaya Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... şöle yazmış. burayı fln okudular herhalde hemen yolladılar:D şimdi kargoya teslim edildi mi acaba benim ürün yaw ne zmna gelir kimbilir of çok geç kaldı ya:S geçen hafta çarşamba elimde olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kargodaysa hepsiburada ile işin bitti senin artık kargo şirketinden takip edeceksin kod falan veriyorlardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o açıklama ile iki hafta durdu benim sipariş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar