Catzee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Tempest al, puzzlebox ile başla oyuna, direk kulelere odaklan, abyssal skull yap, puzzle'ı upgradele tabi önce, daemonic breastplate yap, bir de oyun EM'se ezer geçersin kuleleri.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 adam ormanda kasıp dagger ile gelirse defi, tempest, arachna gibi herolarla pek bi şansın kalmaz, adam senden iyi oynuyosa geçerli tabi bu bence predator al, çık elder parasite'ı çıtır çıtır kesersin adamı
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 agac adam al, ittir laneleri, sonra eleman gelince agaclara saklan.
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Quel-Thul said: adam ormanda kasıp dagger ile gelirse defi, tempest, arachna gibi herolarla pek bi şansın kalmaz, adam senden iyi oynuyosa geçerli tabi bu bence predator al, çık elder parasite'ı çıtır çıtır kesersin adamı daggerle gelse nolcak ki :)
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 1v1 yapicaksaniz tek lane de yapin 3000 goldla degil standart para ile baslayin. kazanmak icinde herhangi bir range dps yeterli olacaktir. o zaman bsieye benzer oyun:)
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Diğer türlü zaten hp/mana regen veren bi pers yap,torturer ile dağıt ortalığı early'de..
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Adam panda alacak gibi duruyo. Ben defilera göz diktim :) Başta mana regen abanıcam sanki. Sizin 3000 goldu ilk nasıl harcanması ile ilgili önerileriniz var mı?. Defiler açısından tabi...
xieon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 paranın büyük bir kısmını kadınlara ve kumara harca geri kalanıyla da mana regen al
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Boci said: Adam panda alacak gibi duruyo. Ben defilera göz diktim :) Başta mana regen abanıcam sanki. Sizin 3000 goldu ilk nasıl harcanması ile ilgili önerileriniz var mı?. Defiler açısından tabi... algida almayı düşünmüştüm ama... *Koşarak uzaklaşır*
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Eyvallah :) Burda sorun şu. Ben mana regen abanırım, adam str olduğu için dps abanır. Sonra yakaladığı yerde keser.
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Devilmanta said: Boci said: Adam panda alacak gibi duruyo. Ben defilera göz diktim :) Başta mana regen abanıcam sanki. Sizin 3000 goldu ilk nasıl harcanması ile ilgili önerileriniz var mı?. Defiler açısından tabi... algida almayı düşünmüştüm ama... *Koşarak uzaklaşır* Algida seçicilik diyosun...
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Boci said: Eyvallah :) Burda sorun şu. Ben mana regen abanırım, adam str olduğu için dps abanır. Sonra yakaladığı yerde keser. güzel tespit ağzını burnunu kırcam hırs yaptım olm
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Devilmanta said: Boci said: Eyvallah :) Burda sorun şu. Ben mana regen abanırım, adam str olduğu için dps abanır. Sonra yakaladığı yerde keser. güzel tespit ağzını burnunu kırcam hırs yaptım olm Dedi. 3 yaşındaki çocuk beyniyle...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Defilera direk str aban , HP HP HP HP HP sonra ultiyi aç post haste ile kovala adamı. Vanguard yap , Behemoths heart yap , frostshield mı ne ondan yap.
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Abi naptın. Bu oyun okadar uzun sürmez. en fazla lvl 15 lerde biter zaten...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 eee ozaman survival kascaksın defiler ile zaten mana regen yapilmaz. Ulti ile kesiceksin adamı vura vura yada büyü atarak degil.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hadi bi oynayın da izliyelim save ini. kac gun oldu amma beklediniz yahu :) rovansını da yaparsınız uzulmeyin. bu arada boci sen kesin yenieceksin abi cok soru soruyosun. bak adam rahat.
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ama ozaman karşıdaki str herosu dps kasacak. Ben survival kastığım için line dan creepleri iyi pushlayamıycam. O benden önce towerlara ulaşıp tower kesmeye başlıycak...
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 toggie said: hadi bi oynayın da izliyelim save ini. kac gun oldu amma beklediniz yahu :) rovansını da yaparsınız uzulmeyin. bu arada boci sen kesin yenieceksin abi cok soru soruyosun. bak adam rahat. Yenieceksin derken, e mi fazla, l mi eksik :)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi ozaman al swiftblade , daya dmgi ultiyi at kes , ultiyi at kes , ultiyi at kes. ne başının derdi afahahahf
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mantıklı aslında. Dönerek creepleri çabuk kesmek de mümkün. Böylelikle push da üstünlük sağlayacaktır. Panda da creep keserken comboyla çabuk kesmeye çalışaacaktır. Swiftblade ile pandanın kombolarından dönerek de immune olunuyo sanırım.
Öne çıkan mesajlar