Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1v1 için en iyi HON herosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tempest al, puzzlebox ile başla oyuna, direk kulelere odaklan, abyssal skull yap, puzzle'ı upgradele tabi önce, daemonic breastplate yap, bir de oyun EM'se ezer geçersin kuleleri.
Mesaj tarihi:
adam ormanda kasıp dagger ile gelirse defi, tempest, arachna gibi herolarla pek bi şansın kalmaz, adam senden iyi oynuyosa geçerli tabi bu

bence predator al, çık elder parasite'ı çıtır çıtır kesersin adamı
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

adam ormanda kasıp dagger ile gelirse defi, tempest, arachna gibi herolarla pek bi şansın kalmaz, adam senden iyi oynuyosa geçerli tabi bu

bence predator al, çık elder parasite'ı çıtır çıtır kesersin adamı

daggerle gelse nolcak ki :)
Mesaj tarihi:
1v1 yapicaksaniz tek lane de yapin
3000 goldla degil standart para ile baslayin.
kazanmak icinde herhangi bir range dps yeterli olacaktir.

o zaman bsieye benzer oyun:)
Mesaj tarihi:
Adam panda alacak gibi duruyo. Ben defilera göz diktim :) Başta mana regen abanıcam sanki. Sizin 3000 goldu ilk nasıl harcanması ile ilgili önerileriniz var mı?. Defiler açısından tabi...
Mesaj tarihi:
Boci said:

Adam panda alacak gibi duruyo. Ben defilera göz diktim :) Başta mana regen abanıcam sanki. Sizin 3000 goldu ilk nasıl harcanması ile ilgili önerileriniz var mı?. Defiler açısından tabi...

algida almayı düşünmüştüm ama...
*Koşarak uzaklaşır*
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:

Boci said:

algida almayı düşünmüştüm ama...
*Koşarak uzaklaşır*

Algida seçicilik diyosun...
Mesaj tarihi:
Boci said:

Eyvallah :) Burda sorun şu. Ben mana regen abanırım, adam str olduğu için dps abanır. Sonra yakaladığı yerde keser.

güzel tespit ağzını burnunu kırcam hırs yaptım olm
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:

Boci said:

Eyvallah :) Burda sorun şu. Ben mana regen abanırım, adam str olduğu için dps abanır. Sonra yakaladığı yerde keser.

güzel tespit ağzını burnunu kırcam hırs yaptım olm

Dedi. 3 yaşındaki çocuk beyniyle...
Mesaj tarihi:
hadi bi oynayın da izliyelim save ini. kac gun oldu amma beklediniz yahu :)
rovansını da yaparsınız uzulmeyin. bu arada boci sen kesin yenieceksin abi cok soru soruyosun. bak adam rahat.
Mesaj tarihi:
Ama ozaman karşıdaki str herosu dps kasacak. Ben survival kastığım için line dan creepleri iyi pushlayamıycam. O benden önce towerlara ulaşıp tower kesmeye başlıycak...
Mesaj tarihi:
toggie said:

hadi bi oynayın da izliyelim save ini. kac gun oldu amma beklediniz yahu :)
rovansını da yaparsınız uzulmeyin. bu arada boci sen kesin yenieceksin abi cok soru soruyosun. bak adam rahat.

Yenieceksin derken, e mi fazla, l mi eksik :)
Mesaj tarihi:
Mantıklı aslında. Dönerek creepleri çabuk kesmek de mümkün. Böylelikle push da üstünlük sağlayacaktır. Panda da creep keserken comboyla çabuk kesmeye çalışaacaktır.

Swiftblade ile pandanın kombolarından dönerek de immune olunuyo sanırım.
  • Yeni Oluştur...