Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 demeyin!çakmağım olmadığı için mutfağa gidip ocaktan mum yakıp getirdim odama-_-' acınası durumlara düştüm sdgsdf
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tokai kaldı mı hala bilmiyorum ama güzel çakmak
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://www.sakinkafa.com/images/tokai.jpg
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Holy said: sana bi çakmak lazım hocu Deemeye gelmiştim. iyi geceler.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hmm inci ne bilmiyorum ama ben eski kemik ciltlerimi okuyorum iki gündür ordan kaptım. cansın, hocu, yat artık sonra UYKU DÜZENİM BOZULDU ÇK MTSZM :((((( diye gelme. çok ciddi tavrımı, çişimi tutmama borçluyum
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Souichiro said: altı üstü bi çakmak deme işte :( mutsuzluğuma mutsuzluk kattın mutlu musun?
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ne desem bilemedim şimdi sen öyle bi anda şeyedince..
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kaşlarımı yakmıştım bir keresinde ocaktan yakcam diye. tehlikeli oynama ocakla.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Züpürge said: ne desem bilemedim şimdi sen öyle bi anda şeyedince..aman canım, altı üstü bir çakmaktan bahsediyoruz bir şey de işte :)
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 uyku düzenim bozuk olmasa sence şu an uyanık olur muydum uyanık olduğum için uyku düzenim bozulmuyo uyku düzenim bozuk olduğu için uyanığım çk mtszm=(
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bende sabah olduğunu görmeden uyumuyorum yahu, hava hafifte olsa aydınlanacak öyle uyuyorum. Sonra öğlen 3-4 uyanması koyuyo be.
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aynı dertten muzdaribiz pogodi.. benim de 3te roma finalim var uyuyamıyorum.. ha bi de çakmak derdim var ki dillere destan
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şu eski kombilerin ateşinden yararlanarak sigara yakanlar var mıdır acaba çaresizlikten.
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 al dedi çakmağını dedi çakmağını istiyosan dedi sigaranı dedi al sigaranı dedi git dedi neyle yakarsan yak dedi bana ben de mumla kavga ettim dedi mum dedi oğlum bak dedi madem ocak öyle yapıyor dedi nerde yakarsan yak oğlum sen de dedi al sigaranı benim yakacak halim yok dedi
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 chagy said: bende sabah olduğunu görmeden uyumuyorum yahu, hava hafifte olsa aydınlanacak öyle uyuyorum. Sonra öğlen 3-4 uyanması koyuyo be. sıçtın mavisi o
Öne çıkan mesajlar