Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 demeyin!çakmağım olmadığı için mutfağa gidip ocaktan mum yakıp getirdim odama-_-' acınası durumlara düştüm sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sana bi çakmak lazım hocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tokai kaldı mı hala bilmiyorum ama güzel çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://www.sakinkafa.com/images/tokai.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 AHAHAHSDJHASD YİĞİTHSAIUDHAIDA HOCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Holy said: sana bi çakmak lazım hocu Deemeye gelmiştim. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 incideki elemanlar gibi yazmışın holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hmm inci ne bilmiyorum ama ben eski kemik ciltlerimi okuyorum iki gündür ordan kaptım. cansın, hocu, yat artık sonra UYKU DÜZENİM BOZULDU ÇK MTSZM :((((( diye gelme. çok ciddi tavrımı, çişimi tutmama borçluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 altı üstü bi çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Souichiro said: altı üstü bi çakmak deme işte :( mutsuzluğuma mutsuzluk kattın mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bir çakmak seni mutlu edecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ne desem bilemedim şimdi sen öyle bi anda şeyedince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kaşlarımı yakmıştım bir keresinde ocaktan yakcam diye. tehlikeli oynama ocakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Züpürge said: ne desem bilemedim şimdi sen öyle bi anda şeyedince..aman canım, altı üstü bir çakmaktan bahsediyoruz bir şey de işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 DEMEK KI SANA CAKMAK LAZIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 uyku düzenim bozuk olmasa sence şu an uyanık olur muydum uyanık olduğum için uyku düzenim bozulmuyo uyku düzenim bozuk olduğu için uyanığım çk mtszm=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bende sabah olduğunu görmeden uyumuyorum yahu, hava hafifte olsa aydınlanacak öyle uyuyorum. Sonra öğlen 3-4 uyanması koyuyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aynı dertten muzdaribiz pogodi.. benim de 3te roma finalim var uyuyamıyorum.. ha bi de çakmak derdim var ki dillere destan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şu eski kombilerin ateşinden yararlanarak sigara yakanlar var mıdır acaba çaresizlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 al dedi çakmağını dedi çakmağını istiyosan dedi sigaranı dedi al sigaranı dedi git dedi neyle yakarsan yak dedi bana ben de mumla kavga ettim dedi mum dedi oğlum bak dedi madem ocak öyle yapıyor dedi nerde yakarsan yak oğlum sen de dedi al sigaranı benim yakacak halim yok dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 chagy said: bende sabah olduğunu görmeden uyumuyorum yahu, hava hafifte olsa aydınlanacak öyle uyuyorum. Sonra öğlen 3-4 uyanması koyuyo be. sıçtın mavisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar