Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 nerdeler? Luniz, lars, s3ns3i, arlooax, evil, elminster, vasmussen.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri [Bu mesaj Faust tarafından 18 Temmuz 2004 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 *!Paticik Kanunları[2/4] Adı Geçen Topiğin daha önceden açılmış olmasına,Resmi olarak 4,Resmi olmadan 6 defa Farklı Farklı kişiler tarafından,2000 ve 2004 tarihleri arasında,PatiKanunu [3,5] da dediği üzere,konuyu uplamadan tekrar açmak ve şahsın quoteunu izinsiz alıntı yapmak hükmen yasal cezaii hukukunda,6bin ila 9bin yıl arasında değişen affedilmeme cezasına mutaakıptır!*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hmm, takip ediyorum konuyu gelişecek olursa.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı elminster nerede? s3ns3i, arlooax... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar