Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 enteller top sakal yapar ülkücüler uzun mont giyer ve en önemlisi neden metalciler saçlarını uzatır bu kendini belli etmemidir ben buyum demek midir ?
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 insan icinden ne geliyorsa onu yapar ayni muzik zevkini paylasan insanlar baska zevkleride benzer oldugundandir belki ha ozentiler yok mudur vardir orasi ayri
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 çok ağır biçimde eşşeğin şeyinden'i hakediyorsun ard arda yüzüne yapıştırmak lazım karikatürü
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aslında bazı insanlar top sakalı olanları entel sanır, uzun saçlıyı metalci sanır.
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 delikanlı metalcinin saçları kıvırcık uzun olur
varlok Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 saçın uzunken headbang yaparsan daha çok haz alırsın.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bikaç defa daha postlamak lazım vurun yüzüne http://forum.paticik.com/thumbnails/1d2/213/2db/9ad/496/ffc/ec3/221/911/cfe/02_450xNULL.jpg
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 işin kötü tarafı metalciler niye yıkanmaz? heleki kızları.
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Anelor said: insan icinden ne geliyorsa onu yapar ayni muzik zevkini paylasan insanlar baska zevkleride benzer oldugundandir belki ha ozentiler yok mudur vardir orasi ayri 3 4 sene once kreator konserıne gittim tabi benim saçlar kısa kırmızı kapsonlu abercrombi giydim ve insanlar cok pis bakıyordu
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 şöyle bir durum var bu metalci arkadaşlarımız ümraniye tarafına gidince saçlarını yok eder,tiplerini düzeltirler ?
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Vulgar said: Anelor said: insan icinden ne geliyorsa onu yapar ayni muzik zevkini paylasan insanlar baska zevkleride benzer oldugundandir belki ha ozentiler yok mudur vardir orasi ayri 3 4 sene once kreator konserıne gittim tabi benim saçlar kısa kırmızı kapsonlu abercrombi giydim ve insanlar cok pis bakıyordu o insanlar salakmis dovseydin
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 metalci adam metalci de olsa bi insandır ve insanlar dayak yemek istemez
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 müzik tarzına göre giyinişini ve tipini değiştiren adam aptaldır.
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ha bide metalci yoktur metal dinleyen insan vardir
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Vulgar said: Anelor said: insan icinden ne geliyorsa onu yapar ayni muzik zevkini paylasan insanlar baska zevkleride benzer oldugundandir belki ha ozentiler yok mudur vardir orasi ayri 3 4 sene once kreator konserıne gittim tabi benim saçlar kısa kırmızı kapsonlu abercrombi giydim ve insanlar cok pis bakıyordu 3-4 sene önce gittiğin bi konserde ne giydiğini hatırlıyorsun. bunun tek bir sebebi olabilir o da o kıyafeti özellikle seçmiş olmandır. o zaman sorarım sana argadaşım. sen niye o abercrombiyi giydin
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 http://turkyurdu.com/wp-content/uploads/2009/08/metalsandkasi.jpg
Öne çıkan mesajlar