Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden metalciler saç uzatır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
enteller top sakal yapar
ülkücüler uzun mont giyer
ve en önemlisi
neden metalciler saçlarını uzatır
bu kendini belli etmemidir ben buyum demek midir ?
Mesaj tarihi:
insan icinden ne geliyorsa onu yapar ayni muzik zevkini paylasan insanlar baska zevkleride benzer oldugundandir belki ha ozentiler yok mudur vardir orasi ayri
Mesaj tarihi:
Anelor said:

insan icinden ne geliyorsa onu yapar ayni muzik zevkini paylasan insanlar baska zevkleride benzer oldugundandir belki ha ozentiler yok mudur vardir orasi ayri

3 4 sene once kreator konserıne gittim tabi benim saçlar kısa kırmızı kapsonlu abercrombi giydim ve insanlar cok pis bakıyordu
Mesaj tarihi:
Vulgar said:

Anelor said:

3 4 sene once kreator konserıne gittim tabi benim saçlar kısa kırmızı kapsonlu abercrombi giydim ve insanlar cok pis bakıyordu

o insanlar salakmis dovseydin
Mesaj tarihi:
Vulgar said:

Anelor said:

3-4 sene önce gittiğin bi konserde ne giydiğini hatırlıyorsun. bunun tek bir sebebi olabilir o da o kıyafeti özellikle seçmiş olmandır. o zaman sorarım sana argadaşım. sen niye o abercrombiyi giydin
  • Yeni Oluştur...