Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mustafa

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

abi her bu topic e bakışımda kopuyom ya the mustafa zauhzhuauhz bari ingilizce yazs azuhahzuauhz

The mustafa AUHZAUZUHAUHZUHAUZHHZUHAUZ komedi ya müheühüeh oyyyyyy hayatımda hiç böle gülmediydim yAAAAAAAAA gralsın babsz[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ateri hayatımda bir dönüm noktası olan bu oyunu tek başıma bitirmem jetonun 250.000 olduğu kadıköy fun city'de 5 milyon civarı bir para harcamama neden olmuştur. Ama bitince çok mutlu etmiştir o ayrı. Herkes oynasın bitirsin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 08 Temmuz 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
abi her bu topic e bakışımda kopuyom ya the mustafa zauhzhuauhz bari ingilizce yazs azuhahzuauhz

The mustafa AUHZAUZUHAUHZUHAUZHHZUHAUZ komedi ya müheühüeh oyyyyyy hayatımda hiç böle gülmediydim yAAAAAAAAA gralsın babsz

Çok güzel, nefis de sevgili dostum çok çok eskilerde atari salonları bilinen tek eğlence mekanlarıyken o oyuna herkes Mustafa ya da The Mustafa derdi. İçinde Moustapha diye karakter olmasından dolayı belki de bilmiyorum. Ankara Fantasy Land'de lise yıllarını büyük ekran "Mustafa" karşısında çürüten tüm dostlara da selam olsun ayrıca.[signature][hline]
'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...