Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ya neydi bu oyunun ismi bütün atericiler mustafa diye tanırlar o oyunu bileniniz varsa bi yazıversin[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 cadillacs & dinosaurs oyunun ismi mustapha da orda milletin en çok tercih ettiği karakterin adı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 saol ya :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 zauzhuhauzhu the mustafa zazuhahuzuhahuz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 erutan a +1 demekten kendimi alamadım birden :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 abi her bu topic e bakışımda kopuyom ya the mustafa zauhzhuauhz bari ingilizce yazs azuhahzuauhz The mustafa AUHZAUZUHAUHZUHAUZHHZUHAUZ komedi ya müheühüeh oyyyyyy hayatımda hiç böle gülmediydim yAAAAAAAAA gralsın babsz[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ateri hayatımda bir dönüm noktası olan bu oyunu tek başıma bitirmem jetonun 250.000 olduğu kadıköy fun city'de 5 milyon civarı bir para harcamama neden olmuştur. Ama bitince çok mutlu etmiştir o ayrı. Herkes oynasın bitirsin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Erutan, 08 Temmuz 2004 23:03 tarihinde demiş ki: abi her bu topic e bakışımda kopuyom ya the mustafa zauhzhuauhz bari ingilizce yazs azuhahzuauhz The mustafa AUHZAUZUHAUHZUHAUZHHZUHAUZ komedi ya müheühüeh oyyyyyy hayatımda hiç böle gülmediydim yAAAAAAAAA gralsın babsz Çok güzel, nefis de sevgili dostum çok çok eskilerde atari salonları bilinen tek eğlence mekanlarıyken o oyuna herkes Mustafa ya da The Mustafa derdi. İçinde Moustapha diye karakter olmasından dolayı belki de bilmiyorum. Ankara Fantasy Land'de lise yıllarını büyük ekran "Mustafa" karşısında çürüten tüm dostlara da selam olsun ayrıca.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar