Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Genel] şerefsiz swamp boss u.

Jester

Öne çıkan mesajlar

bu şerefsiz yaratığa damage veremiyorum. level'da kalkanın indirince vurun diyor ama inen kalkan falan görmedim. 4 dk da öldürünce kartı alıyoruz ama ben 4dkda diil öldürmek hasar veremiyorum yaratığa. tavsiyeler?[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Sosyal ağlarda paylaş

bossta zorlanıyorsan, blessing işine yarayabilir,
önerilen kartlar, blessing, replenish, time bonus, fury ve speed.

boss, normal biçiminde ölümsüzmüş,
ancak bataklıktakı baloncuklardan biri yanına uçunca ve o balonu patlattığında katılaşıyor ve zarar verebiliyormuşsun.

ayrıntılar için, gamefaqs'tan aldığım şu yazıyı okuyabilirsin.[signature][hline]pc and comic geek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Temmuz 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yuh be one bicim damage tarzı hani sivrisinekleri korkutup boss un üzerine kacırıp sokturarak damage versen tamamda o baloncuk ne yaw? :) allana ya oha bee[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

saol bone. baloncukları shotgunla patlatarak geçtim. şöyle ki, balncuk çıkarmak veya kol çıkarmak için durduğunda ayağının altındaki baloncukları patlatıyorsunuz ve etrafındaki kalkan kısa bir süreliğine iniyor. burada da shotgunla en yakın mesafelerden suya girmeden vuruyoruz. ondan sonra da sabit baloncuklar çıkıyor onların hepsini patlattığımızda yukarı alevler fışkırıyor ve baloncuklar uçuşmaya başlıyor. boss'un yere eğildiğini gördüğümüz an maximum damage veren kartları kullanıp (o sırada bende endurance, speed, fury vardı) yükleniyoruz ve 4 dkda ölmesi gereken yaratığı 2 dkda öldürüyoruz. (yavaşlatıcı kartları kullanmayın çünkü sadece zaman kaybettiriyorlar. bu arada ileriki bosslarda iron will ve dexterity çok işe yarıyor. gümüş kart olarak da dark soul ve forgiveness öneririm)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...