Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Bu arada o balon gider bi haftaya Alıntıla
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 screwy said: Dagılın eğğhytt ulen Alıntıla
vukuat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Dartanian said: Bu arada o balon gider bi haftaya ya gitsin walla cok uyuz duruyo orda 8-) Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 1haftada gidiyo yeni geldiğini belli ediyo ve nickinin altında tw yazanlar balon olanları banlayabiliyo herhangi bi troll durumu olduğunda. Alıntıla
vukuat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 mawiman said: screwy said: Dagılın eğğhytt ulen :D Alıntıla
vukuat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Dartanian said: 1haftada gidiyo yeni geldiğini belli ediyo ve nickinin altında tw yazanlar balon olanları banlayabiliyo herhangi bi troll durumu olduğunda. kimsenin tavuguna kışştt demem ki :) Alıntıla
vukuat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sabahlar olmasın dedim ama uyuklamaya mı ne baslıyom yavastan :) neyse baska aksamlarda görüşürüz .... selametle kalın... daha yeni geldim aranıza hızlı giriş yaptım.. eh benide böle kabul edersiniz artıkın B) saygılar... Alıntıla
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 saat sabahın 7'si. evet nolüyör? Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 işten daha yeni geldim lan ne uyuması delirtmeyin adamı Alıntıla
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 vukuat said: Dartanian said: Kimsin nerde yaşarsın adın ne vukuat yaş kaç okuyo musun? Okuyosan nerde? falan filan asd özele girmeye gerek yok cnm gece gece daha yeni geldim yavas yavas tanısırız acelemiz yok :Dit is a baĞyan Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.