huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bu sezon başlamış. imdb'de 8,7 notu var. İlk yedi bölümünü izledim ve bu dizi de mart ayına kadar ara vermiş. Dahi bir suçlu ve bu suçlunun belalısı bir FBI ajanının bu adamı danışman olarak işe almasıyla başlıyor konusu. Niye sevdim, neden beğendim bilmiyorum. Ara vermeden önceki son bölüm, muhtemelen bu başlığı açmama neden oldu. Dizi kıtlığında kolay izlenir polisiye bir dizi isteyenler varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 eğlenceli dizi. çok zekice işlenen suçlar ve o suçluları çok zekice yakalama falan yok. ama burn notice potansiyeli var bu dizide. karakterler çok güzel. insan ilk bölümden çok seviyor karakterleri. takip edilip izlenecek bir dizi. huun un dediği gibi tarif edilemeyen bir şekilde insan seviyor izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 güzel bölümle 1. sezona kaldığı yerden devam ediyor. baya güzel bi dizi olacak bu ilerde. uzun zamandır karakterleri bukadar oturmuş rahat izlenen bi dizi yoktu ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dizi iyimis evet, izleyesim de var ama o kadar cok polisiye dizi takip ettim ki su son 1-2 yil baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ne güzel bitti ilk sezon böyle. son bölümün son 10 dakikası bütün sezondaki soruları cevapladılar. ikinci sezon garantiye binmiş ki ilk sezonun finalini gördükten sonra işler daha da büyüyeceği için heyecanım arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Gayet severek izlediğim gayet sıradan bir dizi :) Benim için bir film, dizi ne olursa olsn içinde biraz komedi barındırıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 layn üzüldüm finalde ;( seviyorum bu diziyi. öyle çok derin, çok fazla soru işareti uyandıran bir konusu yok. ama merak ettiriyor. karakterler oynadıkları rollere çok uygun. e birde iyi oynuyorlar haliyle. gayet izlenebilir , yormayan ama izledikçe ne olacak diye meraklandıran bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 2. sezon 2. bölümüne geldi bile. 2. bölüm: mozzie pu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 iyi gidiyo 2. sezon. zaten kötü bölümü yok 1. sezondan beri. oyuncular çok çok iyi ya. izlerken hiç rahatsız etmiyor, aşırı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben açmıştım lan bunun topic'ini :) topik Çok janjanlı bir adam yapmışlar bir kaç bölümden sonra baymıştım. Zeki,genç,seksi,kurnaz vs... daha sayamıycağım her haltı içinde barındıran bir baş karakterimiz var. Hiç gerçekçi gelmiyor mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 gerçekçilik gibi bir amacı olmadığından np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Masticore said: Çok janjanlı bir adam yapmışlar bir kaç bölümden sonra baymıştım. Zeki,genç,seksi,kurnaz vs... daha sayamıycağım her haltı içinde barındıran bir baş karakterimiz var. Hiç gerçekçi gelmiyor mlsf adam gerçek hayatta gaymiş. yok, trollemiyorum, cidden öyleymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 2. sezon yeni bölümü yayınlandı. güzel döndü. Hilarie Burton devamlı olacak gibi. olsun zaten. one tree hill izlerdim sırf Hilarie için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben de geçen gün başladım buna, iyi gidiyor ilk sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 eski muhabbetler iyiydi ya son bölümde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 son 2 bölüm bence çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 diplomatic pouch olayı iyimiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Fox veriyordu bunu ne oldu burn notice gibi yalanmı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Fox değil de FX veriyordu bunların ikisini de, ikisinin de sezonları 1-2 hafta önce bitti. Fox'un Burn Notice dublajını duyunca midem bulanmıştı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 fox ta veriyrdu 4 hafta öncesine kadar her pazartesi 2 bölüm peş-peşe tam kritik noktaya geldi yüzüklü adamın kim olduğu anlaşıldı sonrasını vermediler bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 14. bölüm baya güzeldi. keller güzel bi nemesis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yarın 3. sezon başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bir anlamda dexter'daki gibi bir olay mı dönüyor. Hani adam adamı arayanların ortasında hayatını devam edip bunu lehine falan mı kullanıyor. O tip bişey mi? Dizi izlemeyeli uzuuuuun zaman oldu haziran sonu başlamak lazım bişeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 catch me if you can filmini izlediysen onun dizisi işte. olayların örgüsü biraz daha basit ama karakterler çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 razzRaziel said: yarın 3. sezon başlıyor iyi bari , eglenerek izliyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar