Brigand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Açılırken iyi bazen yarıda kalıyor gerisi gelmiyor sayfaların bazen hiç gelmiyor Her açtığım 5 sayfanın 1-2'sinde sorun yaşıyorum. İzmir / Kablonet Var mı benzer sorunu olan? Yoksa arıcam arıza bildircem de...
riglous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 google'in dns'lerini kullandigim makina cok rahat giriyor. dns tanimlamadigim makinada ben de seninle ayni sorunu yasiyorum. Ama sayfa aciliyor en nihayetinde. Istanbul, Kablonet
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dnsle alakalı birşey değil yaw
knox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 opendns ve googledns ler bir sıkıntı var ama çözemedim.TT dns ler gayet hızlı.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 çok fena yahu, silecem şimdi bu sefer yarısına girilmeyecek.
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bu aksam rezaletti resmen, yeni yeni gelmeye basladi. Ankara / Kablonet
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende de wikipedianın ingilizce sayfaları açılamadı, açılmak bilmedi
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende dl yapabiliyorum gayet rahat ama internette bi yavaşlık var battlefield heroes bile oynanmıo lagdan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi kesin cs oynamaya heves ettim diye beni baltalamak üzerine bğütün bunlar.. o kadar eminim.. ulan senede bir kere oynamaya heves ederşim ve hep o zaman olur bu bağlantı gidip gelmeleri
Öne çıkan mesajlar