Brigand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Açılırken iyi bazen yarıda kalıyor gerisi gelmiyor sayfaların bazen hiç gelmiyor Her açtığım 5 sayfanın 1-2'sinde sorun yaşıyorum. İzmir / Kablonet Var mı benzer sorunu olan? Yoksa arıcam arıza bildircem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 google'in dns'lerini kullandigim makina cok rahat giriyor. dns tanimlamadigim makinada ben de seninle ayni sorunu yasiyorum. Ama sayfa aciliyor en nihayetinde. Istanbul, Kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dnsle alakalı birşey değil yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 opendns ve googledns ler bir sıkıntı var ama çözemedim.TT dns ler gayet hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 çok fena yahu, silecem şimdi bu sefer yarısına girilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bu aksam rezaletti resmen, yeni yeni gelmeye basladi. Ankara / Kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende de wikipedianın ingilizce sayfaları açılamadı, açılmak bilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende dl yapabiliyorum gayet rahat ama internette bi yavaşlık var battlefield heroes bile oynanmıo lagdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi kesin cs oynamaya heves ettim diye beni baltalamak üzerine bğütün bunlar.. o kadar eminim.. ulan senede bir kere oynamaya heves ederşim ve hep o zaman olur bu bağlantı gidip gelmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar