Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul gibi şehir varmı yahu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heryeri büyü olsa ne olur İstanbulun. Deprem riskini azaltabiliyor mu o büyü? Soyulma, dayak yeme riskini azaltabilyor mu? Trafiğini, kalabalığını, magandalarını, düşük yaşam standartlarını azaltabiliyor mu? HAYIR.
EEE o zaman öyle büyünün içine ....[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
bi de şu var istanbul'da yaşamadan hissedilmiyor bu duygu çünkü öyle bir şehir ki içinde yaşayanlara objektif baktırmıyor kendine
tüm berbatlığına rağmen seviyoruz bu şehri
ülkemizi bunca berbatlığına rağmen sevdiğimiz gibi
Mesaj tarihi:
absolut burdan bakamıyorsun
yazlığa gittiğimde keşke şurda olay olsa, eylem olsa diyorum
45 dakika otobüs beklesem keşke diyorum
söylediklerimin hepsi kişisel

her şeyin en ucu var senin dediklerin de var daha da kötüleri var, ama çok daha güzelleri var, işte farkı burda, hayatın en kötü yönleriyle en güzel yönleri iç içe
en bilgili entellektüel kesim de var en cahil kesimde
en zengini de var en fakiri de

o büyü kötülüğü azaltmıyor, ama yaşama coşkusunu arttırıyor
bence...

[Bu mesaj Thore tarafından 17 Temmuz 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Thore tarafından 17 Temmuz 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
thore cok guzel soylemis her tatile ciktigimda ben istanbula geri kosarak geliyorum
istanbuldan 9 ay ayri kaldim bu sene ve cok baydim
ayrilmak zorunda oldugum icin yine gitcem ama eminim yine 2. ayda burdaki herseyi ozliycem

su istanbulu sevmeyip yasayanlar da keske bi uzaklassalarda onlarda mutlu olsa sehride rahat biraksalar hem yollar biraz rahatlar..[signature][hline] o_0
Mesaj tarihi:
Açıkcası rahat yaşamak hoşuma gidiyor. Yani sizler mazoşist iseniz bana ne. Kendinize acı çektirmek hoşunuza gidiyorsa birşey diyemem. Ben rahat yaşamayı seviyorum, ailem rahat yaşasın, anam babam rahat yaşasın ama bunlar senin için önemli olmayabilir doğaldır anlayışla karşılarım. Ben Ankarad gayet rahat yaşıyorum, evet memur şehridir, universite şehridir belki ama en azından pislik şehri, dolandırıcılık, hırsızlık şehri değil. Ve kusura bakmayın sadece denizi göreceğim diyede rahatımdan vazgeçemem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
anlayamadığım bişey var abso.
Ankarada;

otobüslerde fordcu abazalar yok mu?
kızılayda laf atan magandalar yok mu?
trafik canavarları yok mu?
hırsızlar yok mu?
tinerci yok mu?
katil yok mu?
vs.

bunların hepsi de Ankara' da var, İstanbul' da da var fark yok yani simdi laf etme istanbula da..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Mesaj tarihi:
Ben yok demiyorum sadece bunlar İstanbuldaki kadar şehri ele geçirmiş değil, normal halka oranları çok daha düşük Ankarada. Sizler resmen İstanbulu bu adamlara teslim etmişiniz. Ankaradaki genel güvenlik ile İstanbuldakini karşılaştırmak gibi bir hata yapmazsın herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
ya yerine göre değişir. ben bebekte arabanın camları açık rahat rahat bırakırım ya da levent te.. ama şişli de yapamam bunu. senin bulunduğun yere göre değişir güvenlik olayları. bulunduğum yerde kaza olduktan 5dk sonra ambulans ve polis geliyo yani..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 17 Temmuz 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
Ben yok demiyorum sadece bunlar İstanbuldaki kadar şehri ele geçirmiş değil, normal halka oranları çok daha düşük Ankarada. Sizler resmen İstanbulu bu adamlara teslim etmişiniz. Ankaradaki genel güvenlik ile İstanbuldakini karşılaştırmak gibi bir hata yapmazsın herhalde.

+1[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 17 Temmuz 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
Demekki sen İstanbulu değil Levent Etiler Ulus'u seviyorsun. :)

heryerini seviyorum heryerin ayrı bi güzelliği var ya kaç bin yıllık şehir ben sadece örnek olsun diye aklıma gelen ilk yerleri verdim[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
Mesaj tarihi:
said:
edi, 17 Temmuz 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
sen de ankara'da nebliim cincin mahallesini sevmiyosundur sanirim :)

ya edi bunlar anlayamıyo istanbulun güzelliğini di mi? :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
Mesaj tarihi:
Farkındaysan çıkıp Ankaraya aşığım, büyüsüne bayılıyorum diyip sonrada en nezih yerlerini yazmadım. Sadece İstanbulu sevmiyorum bu bu bu yüzden dedim. Ama çıkıp İstanbulu seviyorum diyip sonra Türkiyenin en zengin semtlerini yazarsan tabiki sen İstanbulu değil oraları seviyorsun derim. Yoksa tek olarak düşünürsen bende severim boğazı hatta yakında sizleri orda yalımda partiye bilem çağrırım. Daha doğrusu bacanakların yalısında hehehe. Ama dediğim gibi sırf eylence için İstanbul. Kullan at İstanbulu yoksa o kullanır atar seni :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
BÖHüüÜÜÜ benim tek istediğim resimleri göstermekti yaaa boğaz yerine istanbul yazdık başlığa sadece böhüü.. farkındaysan o resimler dediğin yerler diil yani sırf bogaz böhüüü

*! hıçkırır *

bu arada bunu koymadan duramicam
:
:horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
Mesaj tarihi:
Boğaz gibi güzel mekan varmı yahu! tarzı olucaktı o baslık soradan yannıs yazınca edıtleyemedım napayım ya farkettiysen hep bogaz resimleri :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
Mesaj tarihi:
koyma ayıp.. :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..

[Bu mesaj Chiptech tarafından 17 Temmuz 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 17 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Boğaz gibi güzel mekan varmı yahu! tarzı olucaktı o baslık...

bak işte bu dooru dünyada sayılı zaten boğazlar[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar İstanbul gibi başka bi yer yoktur! OLAMAZ !!

Her şehrin kendine özgü şeyleri vardır ama ben şu baş şehirlerin içinden (Londra, Roma, İstanbul, Paris, Madrid vs vs ) Paris ve İstanbul'u tercih ederim..

Ayrıca İstanbul'u herkez çok beğenmektedir.. Güncel örnek verecek olursak Bush istanbul a tatile gelmek istediğini sölemiştir..

Bunun Yanısıra İstanbul artık Paris, Londra, Roma vs gibi bir Avrupa şehiridir günümüzde bu şehirlerden hiçbir eksiği kalmamıştır... İstanbul, Avrupa yolunda modernleşmekte ve gelişmektedir..[signature][hline]Siamonun Resimleri
  • Yeni Oluştur...