-Nae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Yeni bir paladin macerası yaşamak istiyorum bu heroism ile alınan itemlardan hangilerini almak gerek Plate olanları lvl 1 ken giyemiyor heralde doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 öncelikle weapon, shoulder, chesti al plate oldukları için giyemem diye endişelenme giyince mail oluyorlar plate lvlına gelince başka chara yollayıp tekrar kendine maille yolla plate olacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 tüh plate giyemiyorum diyerek mail chesti almıştım boşa gitti biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 wow bu. herkesin her class'tan char'ı var yani. hunter kasma vakti geldiğinde kullanırsın. dert etme hiç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 lvl 80 hunterım olmasaydı dediğin olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 page at belki değiştirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 shaman kasarsın olmadı sdf.. bu arada mail boa ile de pala guzel kasiliyo bisey olmuyo =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Valor Shoulders Valor Chest Arcanite Reaper (axe) Trinket (opsiyonel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar