BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ama naxx yok iste onemli olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Olsun olmasın nax olmayınca kasılmıyormu baya asscandy ilede yargılarsın hatta asscandy boşver ct'hun axelerde baya efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Vanilla account lazım optimum zevk için. Exp stop yapmadan AV'ye girip falan yargılamak mhhhm. Bi disco priest yapasım var valla warrior bulursam yanıma. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dunemaul da varmı boyle bi guild? vanilla acc'im var 58 level huntard =p, eğlenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Lind3r0th said: Bizim serverda var böle guild gelin sizde oynayın 60da full set düzün gezin ortalıkta bişede istemiyorlar haftalık düzenli raidler var bwl/mc/AQ40 hangi server o benim warrioru yollayım zaten daha da kasmak icimden gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Magnum said: dunemaul da varmı boyle bi guild? vanilla acc'im var 58 level huntard =p, eğlenmek isterim. Horde tarafında yok diye biliyorum. Ayda bir MC/BWL raidleri oluyor binekler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eski said: Lind3r0th said: Bizim serverda var böle guild gelin sizde oynayın 60da full set düzün gezin ortalıkta bişede istemiyorlar haftalık düzenli raidler var bwl/mc/AQ40 hangi server o benim warrioru yollayım zaten daha da kasmak icimden gelmedi Stormrage'de OMG One Man Guild OMG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Evet trix bildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar