Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Olsun olmasın nax olmayınca kasılmıyormu baya asscandy ilede yargılarsın hatta asscandy boşver ct'hun axelerde baya efsane
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Vanilla account lazım optimum zevk için. Exp stop yapmadan AV'ye girip falan yargılamak mhhhm. Bi disco priest yapasım var valla warrior bulursam yanıma. xD
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dunemaul da varmı boyle bi guild? vanilla acc'im var 58 level huntard =p, eğlenmek isterim.
eski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Lind3r0th said: Bizim serverda var böle guild gelin sizde oynayın 60da full set düzün gezin ortalıkta bişede istemiyorlar haftalık düzenli raidler var bwl/mc/AQ40 hangi server o benim warrioru yollayım zaten daha da kasmak icimden gelmedi
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Magnum said: dunemaul da varmı boyle bi guild? vanilla acc'im var 58 level huntard =p, eğlenmek isterim. Horde tarafında yok diye biliyorum. Ayda bir MC/BWL raidleri oluyor binekler için.
trix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eski said: Lind3r0th said: Bizim serverda var böle guild gelin sizde oynayın 60da full set düzün gezin ortalıkta bişede istemiyorlar haftalık düzenli raidler var bwl/mc/AQ40 hangi server o benim warrioru yollayım zaten daha da kasmak icimden gelmedi Stormrage'de OMG One Man Guild OMG.
Öne çıkan mesajlar