Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bu konuşmasını ilk defa izledim, inanılmaz bir adam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 An evening with Kevin Smith diye bir kompilasyon var yaklaşık 5 saatlik bişey olması lazım sanırım, bir yerden bulursanız tamamını izleyin bunun. Adam inanılmaz bir anlatıcı, rahat 2 saat baymadan izlenebiliyor, sonra azıcık mola verip devam ediyorsunuz. Video'ya bakmadım da, Superman'den girip Wild Wild West'ten çıkma muhabbeti mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 evt o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ağladım ben onda resmen, yaşlar indi gözümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ahah adam harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sey mi bu, fortress of solitudea polar bear koyalim, orumcekler olsun filan dedigi, gerce baska yok heralde zaten. izlersem daha mantikli olmaz mi? olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Hatırladığım kadarıyla şeydi; Süpermen olsun ama uçamasın, pelerini olmasın ve filmin sonunda dev bir örümcekle kapışsın diyor producer, sonra Kevin Smith bırakıyor, Wild Wild West oluyor film. Baya iyi, izlemeyen izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi bu adama nası öyle bir screenplay yazmasını isterler hala gülüyorum ya, polar bear kısmı ztn şaka gibi haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Fail upwards İnanılmaz ya herif ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar