Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi, Köpekle nasıl yaşıyorsunuz


Deli333

Öne çıkan mesajlar

Merakımdan soruyorum. Evinizde bu hayvanlarla nasıl yaşıyorsunuz. Ben en fazla muhabbet kuşu beslemişimdir. yada balkonda ördek. Ama abi düşünsene eve giriyorsun arkadan köpek giriyor, yok yemek yiyorsun geliyor yanına tip tip hareketler, tüyleriyle uğraş dur, yok kakasını yapıcak, yemeğini yiyecek, gezecek + çiftleşecek vs vs . İnsan kafayı yer. Nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim köpeğim vardı mesela, elimi yüzümü yalar, uyanırım bi bakarım yanımda... artık ne tüyünden ne yediğin tabağa ortak olmasından rahatsız olmuyosun, bi de o kadar sevdiriyolar ki kendilerini.. :)
tabi sorumluluk istiyo, bebek gibi yediği, içtiği, aşısı, ilacı.. tatile çıkamazsın, kimseye bırakmaya kıyamazsın..
Ama değiyo be.. insanın ruh halini öyle iyi anlıyolar ki...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben deli gibi yaşıyorum 4 tane kedi biri ayak ucumda bırı yastıgımda digeri basımda bi tanesıde karnımın ustunde mis gibi yatıyoruz kendım beslıyorum kendım sevıyorum annem fln hıc bakmıyo sen aldın sen bakıcan sdıyo walla her gece yemeklerını kendım verıyorum sabahta aksamda hiç üşenmem kedilerim için hiçte nankor hayvan dııller walla[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Coming Soon...
Xhearon Uo Shard
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 14 Temmuz 2004 09:29 tarihinde demiş ki:
...tip hareketler, tüyleriyle uğraş dur, yok kakasını yapıcak, yemeğini yiyecek, gezecek + çiftleşecek vs vs ...



bak orda dur çiftleşecek konusunda bizim ust katımızda war bı tane veteriner çok ta iyi bi doktor yaptırdık amelyatlarını oturdular dötlerinin üstüne :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Coming Soon...
Xhearon Uo Shard
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bahçe konusu doğru, benim köpekler de büyüyünceye kadar birer sene kadar evde kaldılar zaten, sonra bahçeye...

Bi de kedi köpek varsa çok titizlenmiycen. yüzümü yalamış, e noolcak :o) öyle şirin ki, insana sevimli bile geliyo böyle yapması :)
Ben köpeğimi özlediiiiiiim...[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 16 Temmuz 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
Köpeğin sahibine duyduğu sevgiyi başka hiç bir insandan alamazsın.


tabii ki alamazsin bir kopek seni ancak bir kopek kadar sever ve dogasi geregi seni kendinden ustun gordu icin sana yakinlik gosterir. disiplin konusunda eksikligi olan bir kopek gorduysen sahibini "ne kadar" sevdigini de gormussundur . bu hayvan sevgisi guzel bir sey tabii de bazi baska seylerin yerini almaya baslamissa ortada sorun var demektir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kucuklugumden beri kopeklerle gayet samimiyim zira babam kopeksiz kalmaya dayanamayan birisi . ancak evde beslemiyoruz . babamda her kopegini tamamen kendisi egiten birisi ve egittigi kopekleri gorursen 2000 dolar verip egittirdigin kopeklerle de arasidanki farki gorursun . isi bilen birisinin oglu olunca az biraz kopek psikolojisinden de anliyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kopegin seni sevmesine bir sey demiyorum . sadece hic bir insandan goremeyeceginiz sevgiyi gorursunuz demen bana acikcasi garip geldi . kisitli zekaya ve dusunme yetenegine sahip bir canlinin sana karsi olan sevgisini bence abartiyorsun . tabii sadece sen degil kopek besleyen pek cok insan senin gibi dusunuyor ama bence yanlis . sahibini istismar(tam istismar denemez tabii de dogru kelimeyi bulamadim bulunca editleyecem hemen :D ) eden rahatsizlik veren pek cok kopek gordum . demek istedigim bir kopegin sevgisi tamamen karsiliksiz degildir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 17 Temmuz 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe bir yere varmak icin tartisinca zevkli olmuyor zaten .

bir arkadasimin dalmacyalisi vardi . dove dove kopegi sinir hastasi etti . kopek hep titriyordu ( donanimsal mi psikolojik mi tam emin degilim ama donanimsal olacak kadar kotu dovdugun1 gormedim ) . o hayvan bile arkadasa genede yakinlik gosteriyordu . yani bir kopegin insana gosterdigi sevgi bir insana gore biraz hastalikli gibi geliyor bana . dedigim gibi dogasi geregi olan bir sey . sonucta kurt soyundan bir hayvan . ruhunda guclu olana yaltaklanmak gibi bir adeti olan bir soydan geliyor . doga kanunu iste yapacak bir sey yok ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Köpegin eger erkekse dediklerinin hiç biri sorun degil çiftleşmek falan vurgaç erkek köpeklerde en bilinen yöntemdir...O yüzden tek zorlugu yapma etme demektir.ama şahsen benim köpege bakarken en çok zorlandıgım dönem tüy dökme dönemiydi...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...