mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 calimero biraz seviyeli olalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Beni eğiten hocaların tırnağı olamazsın sen.Özüme dönmek değil haside, senin ne olduğunu biliyorum o yüzden sana laf anlatmaya çalışmıyorum.Bu forumda çoğu insan da böyle yapıyor emin ol, çünkü at gözlüğünü takmışsın sosyalizm hakkında yapılan her eleştiriye saldırıyorsun.Ben sana söylemem gerekenleri 40 sayfa tartıştım orada, kusura bakma da senin güzel hatrına aynı şeyleri tekrar yazamıcam bu yaşına kadar laf anlamamışsın nasıl olsa bu yaştan sonra da anlamzsın. Tanımadığı bir insan hakkında yorum yapan insandan ne beklersin zaten.Muhtemelen sistemin dışında kalan, ezilen başarısız olan bir insansın o yüzden sisteme bok atıyorsun.20-30 sene geç doğmuşsun üzgünüm, artık birşeyler elde etmek için hem kafanın çalışması, hem de emek harcaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 @mawiman işte diyorum ki herkes görevini düzgün yapsa zaten kimsenin tartışmasına gerek kalmayacak. çok doğru diyorsun sende evet tüm paralar bilinmelidir. ama gel gör ki tüm işverenler bilinçli değil, herkes gerektiği kadar eğitim almamış. işverenin vermesi gereken paranın boşluğunu müşteri dolduruyor. ayrıca bahşişin bir de samimiyet olgusu var. yani düşün sen sürekli aynı yere gidiyorsun ve garson sana hep iyi hizmet veriyor sen de hep bahşiş bırakıyorsun. yani o ikisinin arasında geçen bir olay. senin işini normalden daha iyi yapmış bir arkadaşına bira ısmarlaman gibi bir şey. :) neyse ben kaçar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 razzRaziel said: @mawiman işte diyorum ki herkes görevini düzgün yapsa zaten kimsenin tartışmasına gerek kalmayacak. çok doğru diyorsun sende evet tüm paralar bilinmelidir. ama gel gör ki tüm işverenler bilinçli değil, herkes gerektiği kadar eğitim almamış. işverenin vermesi gereken paranın boşluğunu müşteri dolduruyor. ayrıca bahşişin bir de samimiyet olgusu var. yani düşün sen sürekli aynı yere gidiyorsun ve garson sana hep iyi hizmet veriyor sen de hep bahşiş bırakıyorsun. yani o ikisinin arasında geçen bir olay. senin işini normalden daha iyi yapmış bir arkadaşına bira ısmarlaman gibi bir şey. :) neyse ben kaçar artık. Ben olaya son noktayı koyayım ... ben vermiyorum demiyorum ki _? sadece yanlış ve yasadışı olduğunu söylüyorum bende veriyorum daha girerken bana güzel bir masa ayarlasın diye :) problem bu zaten bu adamın görevi bana güzel masa ayarlamak değil mi ? parayı veren düdügü çalışıyor. bu ülkeye liberalizm gelsede herkez rahat etsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Neyse ben de senin için zihnimi yormayacağım. Sadece sana senden alıntılar yapayım, sonra da yatıcam zaten loser loser... sipeyskeyk said: Tanımadığı bir insan hakkında yorum yapan insandan ne beklersin zaten. sipeyskeyk said: Beni eğiten hocaların tırnağı olamazsın sen.Özüme dönmek değil haside, senin ne olduğunu biliyorum o yüzden sana laf anlatmaya çalışmıyorum.Bu forumda çoğu insan da böyle yapıyor emin ol, çünkü at gözlüğünü takmışsın sosyalizm hakkında yapılan her eleştiriye saldırıyorsun.Ben sana söylemem gerekenleri 40 sayfa tartıştım orada, kusura bakma da senin güzel hatrına aynı şeyleri tekrar yazamıcam bu yaşına kadar laf anlamamışsın nasıl olsa bu yaştan sonra da anlamzsın. Tanımadığı bir insan hakkında yorum yapan insandan ne beklersin zaten.Muhtemelen sistemin dışında kalan, ezilen başarısız olan bir insansın o yüzden sisteme bok atıyorsun.20-30 sene geç doğmuşsun üzgünüm, artık birşeyler elde etmek için hem kafanın çalışması, hem de emek harcaman gerekiyor. Neyse ben kapağı ortaya koydum, istediğin zaman alırsın. hadi iyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 fena bi kapak olmuş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ee buraya yazdıklarından (sırf bugün değil.) bunları anlamak çok zor değil ki ? ben anladığım kadarını yazdım kimbilir tanısam daha neler çıkacak.Beni eğiten hocaların tırnağı olamayacağını anlamak için sırf bugün yazdıkalrını okumak yeterli, kendini ne zannediyorsun acaba haha. ha bir de loser loser diyip kaçacak kadar düşme be dostum, en azından adam ol. O kapağı da münasip bir yere koyman için sana geri iade ediyorum.Hadi uyu sen tutmayayım seni, rüyanda kapakla takılırsın iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 belki o da seni yazdıklarından tanıyordu o zaman aynı şey niye madem bi ton laf etcen tanımadığın adam hakkında konuşmak çok rerörör diye artislik yaptın? kapağı adam bıraktı abi mesaj atmasan unutulsaydı başlık aşağılarda daha iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hopp seviye düşürdünüz ya sizler görüşlernizi yazamıyormusunuz düzgün kelimeler kullanarak illa argo veya aşalayıcı yazılar olmadan kendi görüş ve düşüncelerinizi savunamıyormusunuz. bu kadar basit ve acizseniz hiç girmeyin bu konulara ve birşey yazmayın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Kapağı bırakacak birşey yok abicim, her cem yılmazın esprisini çalan adam olsaydı ohooo. Adam benim kitap okumadığımı söylüyor, bunu nereden anlayabilir beni tanımadan ? Ben ne diyorum Benim hocalarımın tırnağı olamazsın.(Bunun için yeteri kadar tanıyorum kendisini.) Bu yaşına kadar laf anlamaşsın. (Savunduğu fikirlere dayanarak.) neyse ben de cem yılmaz dvd sini açıyorum, birkaç şey yazıp tartışmanın kazanan tarafı olduğumu zannederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 şimdi sosyalizmi savunan insanlar bu yaşlarına kadar bir şey anlayamamış mı oluyorlar sana göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Evet bu şekilde savunanlar öyle.Bu da benim kişisel yorumum.Ortaya bıraklına kapağı almamı gerektirecek birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 mesela sosyalizm değil sizler tartışmasını bilmiyorsunuz, zaten sizler gibi bir kaç kişi yüzünden daha öncede böyle yapıldığı içinde paticikte siyaset yasaklandı... karşındaki insanın görüşünü kabul etmeye bilirsin. ama neden değiştirmesi için baskı yapıyorsun seni anlamıyorsa kendini anlata bileceğin başka cümleler kur sadece karşındakinin hayata dair senin ki kadar sağlam bir görüşü oldugunu bil ve sayğı duy. değiştirmeye çalıştığında işte böyle dikleşmeler oluyor ... sizler tartışmayı paticikte mi ögreniyorsunuz? ögreninde gelin paticige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sen bir yazı yazmayı öğrensen önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sipeyskeyk said: sen bir yazı yazmayı öğrensen önce ? tamam zamanla oda olucak yazım yanlışları için senden özürdilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 estafurullah niye özür diliyorsun, dediklerinde de haklısın aslında ben özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 mawiman said: mesele sosyalizm değil sizler tartışmasını bilmiyorsunuz zaten sizler gibi birkaç kişi daha böyle yaptıgı için paticikte siyaset yasaklandı... karşındaki insanın görüşünü kabul etmeyebilirsin. ama neden değiştirmesi için baskı yapıyorsun seni anlamıyorsa kendini anlatabileceğin başka cümleler kur sadece karşındakinin hayata dair seninki kadar sağlam bir görüşü oldugunu bil ve saygı duy. değiştirmeye çalışma ozaman böyle dikleşmeler oluyor ... sizler tartışmayı paticikte mi ögreniyorsunuz? ögreninde gelin paticige. Bi kaç imlayı düzelttim unuttuğum veya yanlış yaptığımda olabilir =) aggro almak istemem ayrıca belirteyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 DJKLFSDFJKLSDF TOLGA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 mawiman said: sipeyskeyk said: sen bir yazı yazmayı öğrensen önce ? tamam zamanla o da olucak yazım yanlışları için senden özürdilerim. da ayrı asd :P ortam yumuşatmaya çalışıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 OLAY BİTTİ ZATEN, YUMUŞATILCAK BİŞEY KALMADI ORTADA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 SANANE LAN SEN ÖNCE BAĞIRMAMAYI DÜZGÜN TARTIŞMAYI ÖĞREN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yardımlar için tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 CAPS AÇIK YAZIYOR OLMAM BAĞIRDIĞIM ANLAMINA GELMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Çık dışarı ! Gel lan kapının önüne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar