Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 cavanagh said: BabacumMostors said: seren beni de mod yap sadece benim görerceğim ve sadece benim mesaj atabileceğim bir bölüm aç ben oraya od oalyım nasıl fikir? (nasıl fikir diye bir de sormuyor mu..) sen ordan da banlanırsın lan bişi yapıp=) küfretsen daha iyiydi. crit, hemide çok fena crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 BabacumMostors said: seren beni de mod yap sadece benim görerceğim ve sadece benim mesaj atabileceğim bir bölüm aç ben oraya od oalyım nasıl fikir? (nasıl fikir diye bir de sormuyor mu..)cok güzel fikir. açtım, sonra banledim. o yüzden göremiyorsun. fizban şubatta sizlerle. 14 şubat sevgililer maçı yaparız hatta. @estel, unutmadım seni, unutur muyum be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bak hatta banlenmişin bile dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 futbol hayatım boyunca attığım tek goldu o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ha bide ilkokul 3 te penaltıdan atmıştım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 o zaman tamamdir. Benim izin belli olunca solicem bi mac ayarlarsiniz artik. Estel, yavas al assaga aga... hizladim mi adam tanimam, durmak zor oluyor gerci o yuzden tel orguleri batmayan bi saha olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ahaha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 biz sana koca memeli hatunlardan duvar ayarlarız azmocum sen emrak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 azmo. durmak için bana çarpabilirsin. ama yere düşünce zemini poponu acıtmayacak bi saha bulmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sonuç kesin karadelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bu arada, adamınbiri`nden hala ses yok, bir şey olmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi adam dün akşam çalışıp gelcem üzcem sizi fln demiş ben bikaç gündür başlığa yazmıyo sanıyodum hoş üzdü bizi ya neyse=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yoksa bu anlamda mı söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 BabacumMostors said: sonuç kesin karadelik HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Güzel maçtı,eğlendik.Ayağınıza sağlık tekrar. Ben 2 gol attım diye biliyordum 3 gol atmışım be, yakın mesefaden 2 bir tane de şutum . Golle bi türlü buluşamayan Batuhan_Bjk'ye de saygılarımı addediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 benim istatistikller de gelişiyor 1 şut 1 topsuz ceza sahasına kafayla çıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi de bilmem kaç metrelik deparınla onur'un mutlak gol pozisyonunu bozmanı da ekleyelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 allahsızlar bensiz maç mı olur şafak 128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sen bi gel ilk maçın benden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar