Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 asist güzel miydi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 darbuka gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tamam bendim o zaman o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 çok iyi asist yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lol azmo=) walla estelim ben dedi adam baya baya geldi oynadı 60dk gitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sıçtım mı peki maçın geri kalanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 birazcık da olsa inandın ama, itiraf et estel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi olabilir. taklitlerim olabilir. mükemmel bir insanım ve ben olmak isteyecek bir sürü insan vardır. olur yani. inanılmayacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben batırana kadar iyiydik ya. oha bir anda ego patlaması oluştu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bir dahaki maça estelin orjinalini görelim desek ne dersin gelir misin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 BabacumMostors said: yanodna darbuka d vardı.. ama gerçek darbuka sac tava değil.. allla alla güzel de çaldı kerata fransızca çaldı hem de sizin plan şurda çöktü kenkutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ama darbukayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi gelirim gelmesine de. futbol namına insanlığa pek bişey sunmuyorum. en anlamadığım spor dalı. gelin bocce, curling falan oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 itiraf ediyorum... macta ben yoktum bile. ama varmis gibi konustum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 curling olur ben süpürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 haha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Eşli açık ihale oyna sen cavanagh ile.Cthulhu da iyi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 herseyin mi entel olmak zorunda estel. curlingi ben oynadim gencken, bi olayi yok. bocce de curlingin tatil koyu versyonu. Alman amcalarin sporu, birak bunlari estel. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hero filmindeki dövüş sahensindeki gibi estel kenarda tıngırdatsın biz de yağmur damalalrına basa basa uçark futbol oynayalım epic olsun maç şut yerine haduket çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 azmo sen olmasan da biz bi forma ayırıyoruz kenara yerini kimseye vermiyoruz sen her zaman maçtaymışsın gibi konuşabilirsin gönül rahatlığı ile=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 futboldan anlamam derken yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. anlarım da oynayamıyorum. beyin-ayak koordinasyonu yok. curling'den ben de anlamıyorum aslında. ayağıma paten takmışlığım yoktur. ama lisede bocce oynadım. o da çok sıkıcı bişey. yaşlı teyze amca sporu o hususta haklısın azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 evet 3 atarsk "bu da azmodan" deyip 4 sayıyoruz ğaşa hakkı diye bir şey var zonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hahaha... izine geldigimde oynayacaz uleyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bakınız aynı anda 3 mesaj fln edit: küfretmişim adayanamayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Estel_Anorien said: curling'den ben de anlamıyorum aslında. ayağıma paten takmışlığım yoktur. curling'de paten takılmıyo zaten cidden anlamıyormuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar