Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 böyle bir resim vardı amcam yemek listesinde mantı yı logic gözlemeyide observation diye çevirmişti :) o resmi nerden bulabileceğimi bilen varmı ?[signature][hline].
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 öyle bir resim değilde bir yazı vardı bende sadce türklerinanlayabileceği ingilizce yazı diye :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yok resim vardı yazı değil :)[signature][hline].
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 logic = mantık logi = mantı?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ferrero'nun dediği gibiydi logi = mantı
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bide bi tabela vardır ünlü : Tavuk Çevirme - Chicken Translate[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bizim burda , Turkish Mix Pizza - Lahmacun Alexandır Kebap - İskender Kebabı[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Ferrero, 17 Temmuz 2004 15:30 tarihinde demiş ki: logic = mantık logi = mantı? evet pardon öyle olcak :)[signature][hline].
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bu da bir başkası.. anında ingilizce.... Sensitive meat ball: içli köfte. Chicken translation: Piliç çevirme Leave the door december: Kapıyı aralık bırak Don't make me number: Bana numara yapma In every job there is a no: Her iste bir hayır vardır Don't die my donkey, don't die:Ölme eşeğim ölme Urinate quickly, satan mixes: Acele işe şeytan karışır She is such a mother's eye girl: Çok anasının gözü bir kız I will sew fig tree to your January! : Ocağına incir ağacı dikeceğim. Your hand is on the job your eye is on playing: Elin işte gözün oynaşta There is no saturation to her observations: Onun gözlemelerine doyum olmaz Exploded egypt has escaped to my bosphorus: Boğazıma patlamış mısır kaçtı Master !! do something burning-turning in the middle: Usta !! Ortaya yanardöner bir şey yapsana said: sensitive meat ball a hastayım..:horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 17 Temmuz 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 master give me a dry on rice there-usta bana ordan bi kuru üstü pilav ver[signature][hline].
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Durlag, 17 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: bide bi tabela vardır ünlü : Tavuk Çevirme - Chicken Translate onu bir yerde ben chichken traslate diye görmüştüm.n yoktu:)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Norton_Antor, 17 Temmuz 2004 21:02 tarihinde demiş ki: said: Durlag, 17 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: bide bi tabela vardır ünlü : Tavuk Çevirme - Chicken Translate onu bir yerde ben chichken traslate diye görmüştüm.n yoktu:) yannış hatırlamıyosam chicken da cihicken diye yazıyodu hehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Öne çıkan mesajlar