Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz de ankara da yaparız!


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Ya gerçekten neden Ankara da da bi halı saha maçı yapmıyoruz ki diğer forumlarda yazıldı mı bilmiyorum 120 cevap var hepsi İstanbul dur diye okumadım :)
1 haftaya kadar herkes uygn olduğu zamanı istediği yeri ya da ne gerekli görüyolarsa yazsınlar buraya sonra ben 1 hafta sonra bir liste çıkartıp adam sayısını falan ayarlarım bakarız ne çıkıyo ortaya :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ondan diil, şimdiye kadar burda organizasyon yapan arkadaşların deneyimsizliğinden, nası adam çekiceklerini, ne gibi yalanlar (maç sonrası çiğ köfte partisi eşliğinde dansöz şov var!) uydurup organizasyon yapcaklarını bilmiyolar.

allahtan artık bazıları benden bu konuda fikir almaya başladılar da ufak ufak gelişme gösteriyo ankara pati :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben sana topic konusu yanlış olmuş diyorum ilgi çekmez diyorum sen bana gıcık diyosun, yaş kaç diyosun. Ben mi suçluyum yani? Topic konusu yanlış olmuş diyorum sadece sen direk celallenip bana çatıyosun. Böylece kendi konunun içinide kirletmeye sebep oldun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...