dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya gerçekten neden Ankara da da bi halı saha maçı yapmıyoruz ki diğer forumlarda yazıldı mı bilmiyorum 120 cevap var hepsi İstanbul dur diye okumadım :) 1 haftaya kadar herkes uygn olduğu zamanı istediği yeri ya da ne gerekli görüyolarsa yazsınlar buraya sonra ben 1 hafta sonra bir liste çıkartıp adam sayısını falan ayarlarım bakarız ne çıkıyo ortaya :)
arc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben izlemeye gelirim, hic yoramam kendimi :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Olur mu canım izlemek hiç değilse spikerlik yaparsın :)
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hocam ben geçen sefer düzenlemeye çalıştığımda millet geliriz geliriz demişti sonra kapora yatırmama rağmen iptal olmuştu. ha sonra başka arkadaşlarla yaptım ben o ayrı :) uyariim dedim.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Olsun biz uğraşalım bende sağlam arka var gelmeyenleri dövdürürüm :PP[signature][hline]See Saw Die
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bu arada Azmo sende gel senide oynatcam valla :)[signature][hline]See Saw Die
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 avrupalıların aralarında maç yapacağına hatta avrupa-asya maçı olursa bizi yeneceğine inanırım da ankarada maç olacağına inanmam hehe yani adamınız top oynamaya 2 kez istanbula geliyo sizde tık yok peh :P[signature][hline]kender on the roof
arc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yok ondan diil, şimdiye kadar burda organizasyon yapan arkadaşların deneyimsizliğinden, nası adam çekiceklerini, ne gibi yalanlar (maç sonrası çiğ köfte partisi eşliğinde dansöz şov var!) uydurup organizasyon yapcaklarını bilmiyolar. allahtan artık bazıları benden bu konuda fikir almaya başladılar da ufak ufak gelişme gösteriyo ankara pati :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya sen ciddisen bi yalana inanıp geleceklerine gelmesinler.Altı üstü bi maç yapıcaz tanışıacz falan üstelik bu daha sonraki forum tartışmalarının düzeyinide yükseltir.[signature][hline]See Saw Die
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 19:00 dan sonra olmak kaydıyla hafta içi her saat maç yaparım. Geçen sefer tam yapıyoduk iptal olmuştu...bu sefer neden olmasın... :)[signature][hline]rtc
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bi kere konu başlığı baştan ofsayt. Maçla alakasız bi başlık açmışsın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya sırf yazı yazmak için mi yazıyosun anlamadım;okuyunca anlamadın mı illaki Ankara da maç yapıyoruz ilgilenenler baksın mı yazmak lazım! Böyle cinslik yapacaksanız ya hiç cevap vermeyin ya da bırakın anlaşabilenlere alanı!!![signature][hline]See Saw Die
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 evet yazı yazmak için yazıyorum ve yine yazıcam.Bak yazdım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ahahah yaş kaç.Lütfen bu forumu daha fazla sulandırmadan günlük işlerine dön paticik hadi.[signature][hline]See Saw Die
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 haha. hemen yaş sor kesin veletimdir beynim basmıodur. hobi olarak yazıyorum ben.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya iyi haklısın Fizban da bi iş yapalım dedik hemen çıktı sulandıracak adam.Madem uyulması gereken yükümlülükler var herkes uysun ayrıca senin de uyarıyı yalnızca bana yapman biraz garip geldi.[signature][hline]See Saw Die
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yahu ben sana topic konusu yanlış olmuş diyorum ilgi çekmez diyorum sen bana gıcık diyosun, yaş kaç diyosun. Ben mi suçluyum yani? Topic konusu yanlış olmuş diyorum sadece sen direk celallenip bana çatıyosun. Böylece kendi konunun içinide kirletmeye sebep oldun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 valla topici görür görmez anlamıştım ben ankara halı saha olduğunu ama ankaralı olmak gerek herhalde daha önce yapılmadığını bilmek için ehe
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 nah![signature][hline]Grandmaster Hamburger
Öne çıkan mesajlar