Manu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya beyler baan super bi sitem kura bilrimisinz herseyi full olsun par mıktarı 3000$ diyelim ama birsey istiyorum ses sistemi bilgisayar sistemi olmasın bassı gubu gubr vursunbaya ii ses versin 5 katlı apartmanı alt ust eın plss bı yardım edın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 al bi level ordaki super sistemi al ama bi bilgisayara 3000 dolar vermek bence cok sacma . o yuzden ideal bir bilgisayar alip yan urunlere abanmak daha mantikli .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 3000$ bana var mahalleyi bile yıkarım :) aklını kaçırdın heralde huun un dediğini yapsana :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 haklı ola bılrısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 3000 doları bana ver,bırak mahalleyi seni uzaya bile yollarım :)bilgisayara 3 bin dolar mı verilir[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 tmm sen bana saglan bir bilgisaayr yapherseyi kaldıra bılecek 3000$ az olursa paranın ustunu sana verıcem ne dersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 adresini ver ben seni evden bile alırım bilgisayarı kurmadan önce :) Şöyle 2000$ a en kralından halletsek 1000$ bize kalır, kısa günün karı[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 cankaya ankara yeter mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 git bi level dergisi al donanım bolumundeki sistemlere bak ama abartıya o kdr grek yok en fazla ki cok fazla 2500 e en super alırs9ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar