Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya beyler baan super bi sitem kura bilrimisinz herseyi full olsun par mıktarı 3000$ diyelim ama birsey istiyorum ses sistemi bilgisayar sistemi olmasın bassı gubu gubr vursunbaya ii ses versin 5 katlı apartmanı alt ust eın plss bı yardım edın bana
Mesaj tarihi:
al bi level ordaki super sistemi al ama bi bilgisayara 3000 dolar vermek bence cok sacma . o yuzden ideal bir bilgisayar alip yan urunlere abanmak daha mantikli .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
3000$ bana var mahalleyi bile yıkarım :) aklını kaçırdın heralde huun un dediğini yapsana :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
3000 doları bana ver,bırak mahalleyi seni uzaya bile yollarım :)bilgisayara 3 bin dolar mı verilir[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Mesaj tarihi:
adresini ver ben seni evden bile alırım bilgisayarı kurmadan önce :) Şöyle 2000$ a en kralından halletsek 1000$ bize kalır, kısa günün karı[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...