Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kırk yılın başı şans yüzüne gülsün, onda da dişinde maydonoz olsun


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

olmaz böyle, vallaha olmaz. ayıp, günah...

bendeniz ezik, ve bununla barışık, ama yine de ezik bir paladinim. taktik maktik okudum, öğrendim. toc10'u yaptım. birkaç tecrübeden sonra toc25'lere girer oldum. hiç item cebellezi eyleyemedim amma cebe. 30'dan yukarı roll atmış adam değilim. bugün bi grup buldum. girdik. "3 stacktan sonra değişiyoz tamam mı kankutsiler?" diye artislik falan yapıyorum. yapıyorum ki bilmediğimiz anlaşılmasın eheh. deseler ki; "lan bu hiroyik, burda 2'de değişilir." anında göt olur, yerin dibine girer, erkenden girişirim anub'a. öyle yani.

neyse abi. kesilmeye başladı bosslar. herşey iyi, güzel. ilk etapta bi tırofi düştü. grup roll'dan bizim grup geldi. bir rolladım ki akıllara zarar; 6. yeminle. VAY AK dedim. bağrıma daş bastım. ama yılmadım. tankladım. kesiyoruz gene. amma şeld meld hak getire. (ben gruptayım diye kesemeyiz mi sandın, wipe yeriz mi sandın? yo dostum yoo) ...derken ikizlere geldik. birleştirdik bi güzel. tırofi düştü gene. tırofi en son rollanacak amma. ona gelene kadar 3 item var. SEN TUT O ARADA EMESENDEN "HAAAARİHOOOO" DİYEN ADAMLA MUHABBETE GİR. oyuna bir döndüysem tırofi grup rollanmış, gene bizim gruba gelmiş. herifin teki almış. anaaam. lan nooldu lan. tüh gitti. neyse zaten 20-30 falan çakardım derken, BAKTIYSAM EN YÜKSEK ROLL 15...

dililiililili deyu bastım çığlığı. vispırcıklar attım. kankut dedim, kırismıs sipirit dedim. noel dedim. santa dedim. yeniden rollaşak mı dedim. "ı-ıh, lazım" dedi. "hadi oradan hedeler cehennemde yancanız hepiniz." dedim, hiç taviz vermedim. bilmiyom zaten tıreydden veriliyo mu. o da bilmiyomuş. bilse "tıreydden verilmiyo olm yoksa ayıpsın" derdi yani. belki de veriliyodur. aman öf... anub'da da vaypı kodum ayrıca. amma kasten değil. "şimdi kesin alırdım. evet alırdım. rollardım yani 15'ten yüksek. keşke bakmasaydım emesene, alırdım lan. bendeydi o. evet." diye düşünceler dolanırken zihnimde, bir baktım çete, "PALLY R U RETARD, BRING THEM TO BOSS NOOB" deyu muhabbet dönüyür. "YES ULAN. IM RETARD. BUT YOU CANT HURT MY FEELINGS. IM SO STRONG. VERY VERY." dedim lafı kodum. dallama, baktın ben gelmiyom sen getirsene boss'u madem? bizde aysın üstündeyiz dimi? tank ffs dicek yer arıyonuz. çakalsınız olm. ardından gruba bi baktım, kimileri ölmüş. kimileri savaşıyor. kimileri hillıyor. hani cod'da dibine bomba düşerde, slow motion'da etrafı seyredersin ya. aynı öyle oldu. amma ağabeylik ettim gene de. özrümü diledim. kickimi yedim. şaka lan şaka. ne kick'i. kimi? beni? dağıtırım lan orayı. ki dağıttım da. vaypdan sonra çıktı herkes. eheh.

neyse gari. tırofi gitti geyiği kaldı. sabahın köründe işim yoktu. uyku da tutmadı. bende yazıyım, paylaşıyım dedim. itım da itım deyu bir olayım yok yani. sıkıntıdan tamamen.

ayrıca evet. millet yılbaşında dışarda "oh yee men" lerdeyken ben oturdum vöv oynadım. çünkü şişmanım, sivilceliyim. gözlüklüyüm. yalan

edit: o diil yazı uzun olunca güncelleyesi geliyo insanın. noktaydı, vürgüldü... eheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heya. eğlenmek amaçlı oynuyoruz yani şunun şurasında. oyunun sözlük anlamı da o zaten. maksat gönüller bir olsun.

işsizlik de ayrı bela. dün illidan'ı ziyaret edeyim dedim. (e iş yok?) you are not prepared dedi. tüm reyd t9/t10'ları gösterince "what da!!?" oldu adeta. "yaa ne sandın" havası hakimdi ortama. amma üzülmedim değil. çok çilekeş adam o da. yakınlık duyuyorum o açıdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guzel yazi olmus. bu arada her grupta cikar bi tane dallama birinin hatasini kollayip caps acik baslar saldirmaya. gecenlerde bi random 5 man e girdim. tank healer a kiziyor ama hem hakli hem haksiz. adam gidip melee targetlari almis caster targetlarda cayir cayir healer a vuruyor. healer da millet olmesin die basiyor heal i ama adam dungeon basindan sonuna kadar kendini heallamadi ve defalarca oldu. sonra girdiler birbirine. Bazen de rp serverindan elemanlar geliyor random da. 10 dakkalik dungeon i rp yapa yapa bitirdiler tam 1 saat surdu ama yine de egelenceliydi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:
ardından gruba bi baktım, kimileri ölmüş. kimileri savaşıyor. kimileri hillıyor. hani cod'da dibine bomba düşerde, slow motion'da etrafı seyredersin ya. aynı öyle oldu.


bu kısım bünyemi critledi. fütursuzca kahkaha attım. wow'la alakam yok ama başlık facebook grubu ismi gibi olunca merak edip girdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...