MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ShadowFax said: var. swype turkce apk yazıp bulduydum. googleandroid.gen.tr'de mi ne linki vardı. ama ne swype ne bişi, en iyisi orijinal rom'daki htc'nin kendi şeysiydi. link için sağolasın çağrı, bende desireda hala orjinal rom var özel bi klavyesi mi var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 evet var. Language and keyboard'dan swype aktif et. sonra input method'tan seç. orijinal romda calisir mi bilmiyorum.Ben cyanogenmod 7.0.1 kullanıoyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yok yok ben HTCsininkini sormuştum, swypeı yükledim zaten anında=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 htc'nin işte kendi klavyesi var gingerbread keyboard'tan farklı. XT9 destekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar