Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Healer sınıfları..

MrRealJoker

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben oyuna başlamayı düşünüyorum sizlere ufak bi sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olurum Destruction ırkını seçdim healer olarak hem aeo heal hemde tek kişilik healda hangi class daha iyidir zealot mu shamanmı zealot daha karizmatik duruyor ama hangisi daha iyidir artıları ve eksileri nelerdir bu 2 classın bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum herkese...
Sosyal ağlarda paylaş

Zealot en iyi bufflara sahiptir ve heal bakımından sağlamdır.Shaman ise en iyi kiter dır.iyi oynanıldığında bana göre pvpde en iyi healerdır.Dok medium armor giydiği için en büyük avantajı budur.heal tarzı party healerdır.Single healer değildir.Daha çok önlerde savaşabileceğiniz bir healerdır.tabi önlere gitmeyip arkada durarak da heal yapabilirsiniz ama melee avantajı vardır ayrıca dpside iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Healer için, squared iyi bir addon.
Squared ın çalışması için, Libslash gerekli.
Squared olduğu için, oyunun aptal warband listesini kaldırmak için phantom gerekli. (/phantom ile, gereksiz şeyleri kaldırabiliyorsunuz. Bu addon, oyunun ui ayarlarından, kapatılmayan/gizlenmeyen menüleri için. Yani indirdiğinde herşeyi oradan kapatamazsın. Oyunun ayarlarından kapatılmayan şeyleri kapatmaya yarıyor.)

Zealot = kaçarken başkalarınıda healleyebilir. Yakalandığında zor zamanlar geçirir.
Shaman = kaçarken heal yapamaz ama kendini her türlü kurtarır.

gibi düşünebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

MrRealJoker said:

Çevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum dok fazla hoşuma gitmediyi için zealot ve shaman seçiminde kararsız kalmışdım sanırım zealot ile oyniyacağım healerlar için hangi addonları kullanmamı tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler...

vallahi güzeldir zealot
hatta şu an warhammer accountumu açıcak olsam direk zealotumu kasmaya devam ederdim eauh
Sosyal ağlarda paylaş

detaya inmeden özetlemek gerekirse healingde durum şu:

Zealot'un artıları
- Spammable instant heal
- Dmg reduction
- Stagger
- Bufflar
- 2 tane heal spell ki bunlardan biri chain heal
- Silence
- Healing buff vermesi
- Immunity vermeyen AoE knockback
- Corporeal debuffing
- 1v1'de iyi
Zealot'un eksileri
- Healing daha düşük
- Mastery dağınık
- DPS oynanmıyor

Shaman'ın artıları
- İkinci HoT (buna sahip tek healer)
- Daha fazla healing
- AP drain
- Detauntlar
- Sürat yani kiting (buna da sahip tek healer)
- Daha iyi Morale 4
- Mastery dağınık değil
- DPS veya lifetap de oynanabiliyor
Shaman'ın eksileri
- Silence zor bir yerde

Shaman bariz üstün.

Single target healingi olmayan class karşıma gelmesin.

Zealot bence oyundaki en karizmatik görünüşe sahip. Zealot'un masterylere hatta abilitylere el atmadıkları sürece oyundaki en gimp healer olarak kalacak. Hatta genel olarak bile Wind of Insanity ve resist debuffing dışında üstün olduğu birşey yok.

Addonlar:
Squared
SquaredHotIndicators
Pure
Groupicons SG
BuffHead
TargetRing
TargetLock

TargetLock dışındakiler "olmazsa olmaz" addonlar. DoK açarsan Pure [Careerbear] da lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane vermiş olduğun bilgiler gerçekden çok işime yaradı kafama takılan çoğu soruların cevabını aldım hepinizin vermiş olduğu tavsiyeler için çok teşekkür ederim sanırım zealot ile oynamayı düşünüyorum.shaman birazcık çirkin :)2 clasında güzel yönleri olduğunu anladım oyniyacağım class biraz karizmatik olmasını isterim ayrıca vermiş olduğunuz addonlar içinde teşekkür ediyorum umarım zealot kasdığıma pişman olmam ileride heal konusunda çünkü uzun süre oynamayıdüşünüyorum hepinize tekrardan teşekkür ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman oyna diye demiyorum da önemli birşeyi eksik yazmışım, düzeltme ihtiyacı hissettim. Shaman'da AoE snare var.

BlindArcher said:
Zealot = kaçarken başkalarınıda healleyebilir. Yakalandığında zor zamanlar geçirir.
Shaman = kaçarken heal yapamaz ama kendini her türlü kurtarır.

gibi düşünebilirsin.

Kaçarken heallamakda en üstün yöntem hot. Shaman hot'da üstün. Zealot en pozitif senaryoda kendisi dahil 2-3 target kurtarır.
Sosyal ağlarda paylaş

server değiştirme sebelerinden dolayı 3 defa zealot kasmaya başlayıp sonunda 1 tane kasmayı becerdim. bence en zevkli zealot, eğer %3 hp den adam kurtarmaktan zevk alıosan benim gibi, bunu çok yapıcağın için sıkılmazsın. heal atarken durmadan hareket halinde olmak çok büyük bir artı. single target healer oynamanı tavsiye ederim, party healın 2.5 sn cast süresi can yakıyor ve partyi healleyecem derken bütün party yatabiliyor, hele bomb squadların revaçta olduğu bu dönemde berbat bi spell.
arcane wind of insanity demiş ama bence o skill için o ağaca gitmek gereksiz, ben direct heal ağcına gidilmesini öneririm. tabi dierini denmediğimi belirteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de var bir zealot, arcane'in verdiği build benimki ile aynı sadece renown yetersiz biraz ondan AoE healde daha az var. (rank 40 olduktan sonra her renown rank 40,50,60 ve 70 olduğunda +1 mastery puanı verebiliyorsun)

Ama gerçek şu ki o ritüel son derece az healliyor bu yüzden onun yerine ap veren ritüeli almak daha mantıklı olabilir. Ha buildi biraz bozup shield veren ritüeli de alabilirsin belki ama emindeğilim ne kadar mantıklı, o da zaten en fazla 450 civarı shield veriyor.

http://www.wardb.com/career.aspx?id=15#15:40968:0:0:7:32:29:592:589:8590:8595::::694:695:696:8611

bu arada daha önce bir kac daha bazı arkadaslar benzer hataya düsşmüşlerdi. Mastery tree'de gerekli seviyeye geldigin zaman oradaki skill veya taktikler otomatikman açılmıyor, ekstra bir puan harcayıp o skilli veya taktiği de alman lazım. Ha zealot son derece perişan bir healer sınıfı olduğundan herhangi bir faydalı mastery taktiği yok (belki flash of chaos'a +15% crit veren olabilir, çünkü hem ap'yi geri alabiliyorsun hem de +25% bonus heal veriyorsun diğer taktiklerle)
Sosyal ağlarda paylaş

O ritual az heallıyor ama o HoT, precast yapabiliyorsun. O yüzden son derece önemli. Shield ritual daha iyi ancak çok ters bir yerde. Buildi bozduğuna değmez bence, o daha bir utility insanı için.

Chaotic Force çok iyi. Flash'in instant olduğundan coef. yerlerde ama crit fark yaratıyor. Hem kendi totonu hem de başkasınınkini çok daha rahat kurtarıyorsun. Sen de bahsetmişsin zaten, çatır çatır blessing of chaos ve restorative burst proclatması cabası. O blessing of chaos çok önemli bir bonus. Hele bomber gibi focus target heallıyorsanız çok faydalı.

Bu arada Zealot listesine aoe silence da eklenebilir. Deminki senaryoda adam tek büyüyle 4 kişiyi silenceladı, wipe nedeni olabilecek seviyede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...