escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fede said: ciddi ama lisede örtmene atar yapıp ceza almak komik "öğretmene saygısızlık" disipli cezaysıymış ayrıca buluğ cag falan da yok ortada. 9. sınıfta sınıfta kalmak ve hazırlık okumayı katarsam yaş ortalamasının üstünde olmuş oluyorum. bu tarz bi muamele ile karşılaşıncada zoruma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hemde sınıfta kalmışın bir de disiplin cezası tam parmakla gösterilecek çocuk olmuşun sen artık uzak durulası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 tuvalette sigara içiliyo. normalde de sigara içiyorum ama o gün tuvalete işemeye gittim. hoca bastı tuvaleti escape gel buraya yukarı cık beni bekle dedi. budur abi. 2 saat açıklamak zorunda kaldım. nerde ne bok yapılıyosa önce beni alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hmm liseye geliosun yaş 14, hazırlık bitti 9 u okudun 15, 9 u tekrar ettin 16,, ksura bkamada lise 2 de 17 yaşındaysan ve hala kız arkadaşınla takışıp hocalara 14 yaşındaki çoçukların yaptıgı muameleyi çekiyorsan o senin kabahatin. aslında burada 9.uncu sınıfta kalmayı başarabilmek gibi apayrı bir enstantene var onu ayrıca tartışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ERGEN SİNİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Gaap said: hmm liseye geliosun yaş 14, hazırlık bitti 9 u okudun 15, 9 u tekrar ettin 16,, ksura bkamada lise 2 de 17 yaşındaysan ve hala kız arkadaşınla takışıp hocalara 14 yaşındaki çoçukların yaptıgı muameleyi çekiyorsan o senin kabahatin. aslında burada 9.uncu sınıfta kalmayı başarabilmek gibi apayrı bir enstantene var onu ayrıca tartışmak lazım. SON SINIFTAYIM ULAN SON 12! 12! 12! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 escape said: fede said: ciddi ama lisede örtmene atar yapıp ceza almak komik "öğretmene saygısızlık" disipli cezaysıymış ayrıca buluğ cag falan da yok ortada. 9. sınıfta sınıfta kalmak ve hazırlık okumayı katarsam yaş ortalamasının üstünde olmuş oluyorum. bu tarz bi muamele ile karşılaşıncada zoruma gidiyo. http://www.youtube.com/watch?v=4DzYYcxrjWo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 slickers said: tmm beyler sakin fazla üstüne gitmeyin said: buluğ çağındaki bireyleri hoşgörülü yaklaşmak gerekir ne demiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Cons said: ERGEN SİNİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ sinir minir yok kardeşim burdaki lakayit postlara uyuz oldum ya. size ne zaman garbıç dışında troll yaptım ben? nedir yani ciddi bişi söylüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Evde yapılan nutuk ve muamelede haklı. Ailenin emeklerini belki ilerde göstericeksin ama şimdilik boşa çıkartmışsın ve onlar da sana laflar hazırlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=4DzYYcxrjWo&feature=related Laorx said: aahahahahahahahuasuhdhfa süper ya. nasıl buldun aradın bunları süpermiş :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sevindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yeniyılınız kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 escape said: geyik yapmayın abi. gergindim kızla tartışmıştım derse girdim. sende yaz sen niye yazmıyosun dedi. yazmıyorum hocam cannım istemiyo dedim. bişi geveledi orda anlamadım cünkü tam o anda patladım. yeter lan seninlemi uğraşıcam bide diye bagırarak sınıftan cıktım. bumudur yani bune lan bumu disiplinlik pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dartanian said: Evde yapılan nutuk ve muamelede haklı. Ailenin emeklerini belki ilerde göstericeksin ama şimdilik boşa çıkartmışsın ve onlar da sana laflar hazırlamış. o değil müdür yardımcısı öle bi anlatmışki beni. okulun kabadayısı, okulun en saygısız öğrencisi falan filan. yapmadığım ve yapmayacagım şeyler içn suçlanmak sinirlerimi bozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar