Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 DAKİKALARDIR BİRİ ÇIKSIN ŞU KONUYU TROLLESİN DİYE UMUTSUZCA BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abartı örnekler. bende şöyle sorim. havvasın, adem yok. 100mt rekoru için koşarmıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Gençlerin aydınlanmaya ihtiyacı var, kıskanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aydınlat beni emre ışık tut bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 pro troller sabaha kadar mesai yapıyor, bu saatlerde uyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: havvasın, adem yok. 100mt rekoru için koşarmıydın? mecnunum leylami gordum, wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: abartı örnekler. bende şöyle sorim. havvasın, adem yok. 100mt rekoru için koşarmıydın? yarışma için en az 2 kişi gerekir canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Jealousy'nin kökeni Zeal'a kadar gidiyormuş mesela. Zealot esprisi yapacaktım burda, aklıma bir şey gelmedi. Starcraft'la ilgili bir şeyler düşünün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Böjeek said: DAKİKALARDIR BİRİ ÇIKSIN ŞU KONUYU TROLLESİN DİYE UMUTSUZCA BEKLİYORUM kıskanmayanlar sevdiğini zanneden ama sevmeyen mallardır. oldu mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hakaret demedik canım troll dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben psikopatım sanırım. sevgiliyi geçtim, karşı cinsten olan yakın arkadaşlarımı (kanka diye andığımız) bile kıskanıyorum yani. problemliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben anladığımı yazayım... Kıskanma duygusunun doğuştan olabileceğini düşünüyorum. Sebebi de, yaşamak için beslenmek zorunda olduğu duygusudur. Tek seferde çok sayıda doğum yapan hayvanlar, yavrularını emzirirken, yavrular arasında memeyi kapma kavgası yaşanır. İşte kıskançlık duygusunun çıkış noktası o andır. Bu daha sonra doyumsuzluğa kadar ilerler. Hele buna bir de düşünen canlı insanın, daha çoğunu isteme ve doyumsuzluğu eklenince, kıskançlık adamı katil eder valla. Bütün suç çevresnin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Meriçsin sen daha ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bu konuda doğuştan troll rezistans var ama. kimse körü körüne birşeyi savunmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 copry said: Dworgian said: abartı örnekler. bende şöyle sorim. havvasın, adem yok. 100mt rekoru için koşarmıydın? yarışma için en az 2 kişi gerekir canım. hayat zaten bir yarış işte. ayrıca verdiğin örnek çok abartılı. hangimiz insanlığın gidişatını değiştirecek bir buluş yapıyoruz "ateş yakmak" gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hmm bi de şöyle bişi var şimdi annem bazen abimi seviyo öpüyo filan ben kıskanıyorum bu durumda annemi mi kıskanmış oluyorum abimi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aralarındaki sevgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: hayat zaten bir yarış işte. ayrıca verdiğin örnek çok abartılı. hangimiz insanlığın gidişatını değiştirecek bir buluş yapıyoruz "ateş yakmak" gibi? rekabet, birine imrenmek kişinin kendini geliştirmesi için çok büyük faktör iyi güzelde tek faktör değil bence. insan sadece başkasından erdemli olayım diye erdemli olmaz mesela, erdemli olmak için olur. veya iradesini sadece başkasından güçlü olsun diye güçlendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 'düşün tek başınası' demişsin bana ve insanlar içindeyken bile hiç birimiz gidişatı değiştirecek bir buluş yapmamışız. bağlantı yok. ama sen bi buluş yapsan ben seni kıskansam ben de buluş yapsam ohooo yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben bilinçaltında yatanın "başkalarından" iyi olmak olduğunu düşünüyorum doğada bile böyle değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bu konu yeterince eglenceli degil, pelinin uyanmasini bekleyelim, o biseyler yazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Böjeek said: hmm bi de şöyle bişi var şimdi annem bazen abimi seviyo öpüyo filan ben kıskanıyorum bu durumda annemi mi kıskanmış oluyorum abimi mi? Anneyi kıskanmak doğduktan 3 ay sonra başlıyomuş. Scientific fact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kesinlikle doğru. önceki postlarımda da açık açık belirttim. bu bir duygu, içgüdüdür ama insanlara belli edildiğinde iticidir diye... ama sen gelişebilmek için illa da kıskanç olmak lazım diyorsun. ben de bu görüşe katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: ben bilinçaltında yatanın "başkalarından" iyi olmak olduğunu düşünüyorum doğada bile böyle değil mi bu? Ben de bu konuda aynı fikirdeyim. "Başkasından iyi olmak" gibi bir itici güç olmasa çoğu kişi uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 benim oyle bi seyim yok peki ben neye ugrasiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar