copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 @böjeek ov bebegim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ben mesela Şükrü'ye son derece güveniyorum, hiç kıskanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 önce kendine güvenmeyen kendinden emin olmayan insanlar bir başkasını kıskanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 elli kollu adami sevmem bole sarilan open felan onun disinda kiskanmam pek kiz arkimi hatta gecen gun kizdi kiskanmiyorum diye ahaha bende en iyi olmasam kiskanirimde rekabet yokken neyi kiskancam dedim asfsfasdfasdfa ruh halim ve mantalitem budur nasil olsa orlando bloomla brad pittle gizli gizli gorusmedigine gore en iyi benim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 irem yalan mı ama her akıllı kadın bunu istemez mi tamam kıskanmak/kıskanılmak güzel bir şeydir ama bir noktadan sonra karşındaki insana eziyete dönüştü mü kaçarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bende bu aralar lise arkadaşlarımı kıskanıyorum deli gibi mesela, hepsi koca adam/kadın oldu çalışmaya başladı face'ten iş hayatı sucks fln yazıyorlar ben hala okulu nasıl 6senede bitirebilirim hesapları yapıyorum :( nazar deysin hepsine işlerinden atılsınlar, ben çalışmaya başlamadan kimse çalışmayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bazı erkeklerde sevgisini kıskanarak gösterme çabası var gerçekten. kesinlikle katılıyorum resmen özgüven eksikliği . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 itiraf köşesi gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yani kıskanıyosanız da belli etmeyin gerçekten daha etkili . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kıskanç insanlar paranoyak oluyolar uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 senko said: bende bu aralar lise arkadaşlarımı kıskanıyorum deli gibi mesela, hepsi koca adam/kadın oldu çalışmaya başladı face'ten iş hayatı sucks fln yazıyorlar ben hala okulu nasıl 6senede bitirebilirim hesapları yapıyorum :( nazar deysin hepsine işlerinden atılsınlar, ben çalışmaya başlamadan kimse çalışmayacak! abi senin ki cingeneleri kiskanma ne ozgurler demek gibi bisi calisan adam kiskanilir mi lan ogrencilik warken gecen gun lise mezunlar toplantisina gittim herkes ufak herkes lisede icim curudu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Hepimiz illa ki bir şeyleri kıskanıyoruz, önemli olan dozunu kaçırmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ya kizlar yalan solemeyin iste kiskanmayincada beni sevmiyo oluyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 @bonepart bana göre de seven insan çok kıskanıp karşısındakini sıkmaz rahat ve huzurlu bir ilişki yaşatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yoo ben coolum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bone abi normal bi üniv öğrencisi olsam hadi bilemedin 1 sene uzatsam kıskanmam da, +2 yaptık üniversiteyi, bunun üstüne masterı var bide, mastırsız yazılım mühendisine iş veren yok artık. üstüne askerliği var 23 yaşındayım 25te üniv bitse 2sene mastır 27, +1 askerlik 28. e ben 28imde işe başlıyacam adamlar 23ünde maaş alio ben kıskanmayım da kim kıskansın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hiç kıskanılmadığı zamanda beni niye kıskanmıyorsun diye trip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ya abicim soru sudur eger ailen seni desteklicek durumda ise ekonomik olarka calismanin kiskanilcak bi kismi yok @kizlar: ben kiskanmiyorum zaten. insan elindekini kiskanmaz zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 :S kıskanmak kötüdür yani? demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bone senko haklı ama 28 yaşına kadar aile desteği insanın gururuna dokunur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ya kıskanmak çok genel bir kelime, bu konuda da karışmış hep birbirine. İngilizce'den açıklamak gerekirse Jealousy var, Envy var. Farklı şeyler bunlar. "Ben uyuyamıyorum başkaları uyuyor" ile "Kız arkadaşımla tokalaştı" farklı kıskançlıklar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Cassiline said: Ya kıskanmak çok genel bir kelime, bu konuda da karışmış hep birbirine. İngilizce'den açıklamak gerekirse Jealousy var, Envy var. Farklı şeyler bunlar. "Ben uyuyamıyorum başkaları uyuyor" ile "Kız arkadaşımla tokalaştı" farklı kıskançlıklar yani. biri konuya mevzuya girdi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 evet baya farklı mesela sen çikolatı süt içtiğin zamanlar benim kıskançlıktan mideme kramplar giriyo neden ben içemiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mawiman said: :S kıskanmak kötüdür yani? demi evet çocuum sen sen ol sakın kıskanma emi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 turkcedede war envy kıskanmak en * envy kıskançlık isim tr * envy imrenme en * envy hasetlenmek tr * envy haset etmek tr * envy imrenti tr * envy çekemezlik tr * envy gıpta edilen kimse veya şey tr * envy kıskanç tr * envy imrenmek en * envy çekememezlik isim tr * envy çekememek fiil tr * envy gözü kalmak fiil tr * envy hasetlik tr * envy haset isim tr * envy gıpta isim tr * envy gıpta etmek fiil tr * envy kıskanılan kimse isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar