Economics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fakemiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 eğer ben fake isem. her kale savaşında beni o keepe dötümden assınlar tamammı. bu kadar söylüyorum ayrıca seninde allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fake adam küfreder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 KAPATILDI AKP TÜRK KÜRT PKK APDULLAH ÖCALAN LEYLA ZANA CONS NİLEPPEZDEL DTP BABACUM ECONOMİCS DİN SİYASET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 babacum ya ben onu hep baba ve cum (kam) olarak ayırırdım alala nie bi adam nikini döl yapar ki dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 meğerse babacım demenin farklı bi yoluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 escape said: KAPATILDI AKP TÜRK KÜRT PKK APDULLAH ÖCALAN LEYLA ZANA CONS NİLEPPEZDEL DTP BABACUM ECONOMİCS DİN SİYASET AHAHAHAGHHGHGHAFGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar