adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Sınavlarım bitti hepsi çok güzel geçti 1 ay tatildeyim şimdi maddi durumumuz aile içinde idare eder durumda çok mükemmel hatta normal bi şekilde yaşamıyosak da gayet güzel idare ediyoruz ammaaaaaa içimde bi sıkıntı var sanki 2 saat sonra bi sınav'a daha giricem gibi yada nebiliyim kötü bişi olmuş gibi olucakda değil sanki kötü bişi olmuş geçmiyor bi türlü hayatımda sorun yok ama içim sıkkın hayrola nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sevgilin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok niye ki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bir an peşinde koşturacak bir iş/sınav/vb olmadığı için boşluğa düşmüşsün "sooooooo...what now?" moduna girmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 valla çalışıyorum ben boşlukda değilim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 işler yoğun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 işte bundan adamınbiri said: yok niye ki:D valla bak,bul birini nasıl geçiyor sıkıntın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yoğun tabikide boşlukda değilim boşlukta olsam söylerdim :D başka bişey üzerinden devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi ben çözdüm,en çok bana soracaksın ben saksı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kız bul diyosun da bakkalda satılmıyo bilader nerden buliyim ben hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 platonik başlasan bile bir müddet idare eder seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sesli güldüm ahahaha:D tamam o halde ben gidiyim birine hemen platonik aşık oliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 çalıştığın yerde 1 tane bile güzel karşı cins yok mu? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 öok klişe ama cidden montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sınavlarda dereceye girmek için çok çalışmışsın ama derece sana sana problem çıkartmış gibi ... aklıma cem yılmaz geldi yok ben havuza girmeyim problem çıkmasın çoçuk gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Anksiyete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar